ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Πρεμιέρα με το βλέμμα στο μέλλον

Πρεμιέρα ενόψει της νέας σεζόν, έχει σήμερα το απόγευμα και ο Α.Ο. Ξενοφών.
Ακούστε το άρθρο

Πρεμιέρα ενόψει της νέας σεζόν, έχει σήμερα το απόγευμα και ο Α.Ο. Ξενοφών, στο γήπεδο Καλλικώμου, το οποίο θα χρησιμοποιεί για έδρα του ο Ξενοφώντας, αφού σε αυτό των Κρεστένων, θα τοποθετηθεί… νέος χλοοτάπητας.

Μια πρεμιέρα φυσικά με το βλέμμα στο μέλλον, καθώς ξεκινά να χτίζει την ομάδα της νέας σεζόν, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ντέγιαν Μιλοσέσκι από την αρχή, και για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια, για την δημιουργία μιας ομάδας με μέλλον και ότι προκύψει. Καθώς από το σύλλογο έχουν αποχωρήσει πολύ έμπειροι παίκτες, όπως π.χ. οι, Κουτρουμπής και Τσίτσος (Αίας Γαστούνης), Μπακατσέλος (προς το παρόν ελεύθερος), Θαν. Καλαντζής (Αλφειός), Αγ. Μούρσος (Ν. Ηράκλειο Αττικής), Κ. Βαγγόπουλος (Αλφειός Επιταλίου) και Διον. Κιάμος (Θύελλα Πύργου), Ντ. Κύτταρης (Λ. Αστέρας Σκουροχωρίου). Αντίθετα έχουν ανανεώσει μέχρι στιγμής τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος για τον 33χρονο επιθετικό Βαγγέλης Διονυσόπουλος , που ήταν εκ των αρχηγών της ομάδας την προηγούμενη σεζόν, τον 30χρονο μέσο επιθετικό Βασίλη Κουή, που πήγε τέλη Φλεβάρη στον Ξενοφώντα από τον Κεραυνό Βρίνας, και τον 26χρονο τερματοφύλακα Γαβρίλη Αποστολάκο, που συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν στους «ερυθρόλευκους».

Οι επαφές με παίκτες θα ενταθούν τις επόμενες μέρες και στον Α.Ο. Ξενοφών αναμένεται να συνεχίσουν το «βαρύ πυροβολικό» Πάρης Κωνσταντόπουλος (πρώτος σκόρερ της ομάδας με 10 γκολ την προηγούμενη σεζόν), ο εξαιρετικός αμυντικός Κυριάκος Αναμουρλίδης και ο επίσης πολύ καλός μέσο αμυντικός Γιώργος Καλαντζής.

Από κει και πέρα, υπάρχουν επαφές και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ήταν στην ομάδα πέρυσι και δεν έχουν πάρει το δελτίο τους.

Ο Α.Ο. Ξενοφών πέρα από τις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει θα προωθήσει και ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του και ευελπιστεί να είναι ανταγωνιστικός και τη νέα σεζόν.

Όλη η επικαιρότητα