Ποδόσφαιρο

Ξενοφών Κρεστένων: Σεφτέ με  Φερεκίδη!

Ακούστε το άρθρο

Το μεγαλύτερο ίσως ταλέντο της Ηλείας αυτή την στιγμή απέκτησε ο Ξενοφών Κρεστένων που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Γιάννη Φερεκίδη, ο οποίος αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή του συλλόγου.

Ο ανερχόμενος μεσοεπιθετικός, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ενιπέα και παρά το νεαρό της ηλικίας του άφησε άριστες εντυπώσεις σε όσα ματς αγωνίστηκε.

Οι εμφανίσεις του μάλιστα, δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Νίκο Κεχαγιά, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Κ17 να τον καλεί τον περασμένο Μάιο στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Γιάννης, γιός του παλαίμαχου παίκτη του Πανηλειακού και πολλών άλλων ομάδων, Τάσου Φερεκίδη, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα μικρά τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στον Πύργο και εν συνεχεία συστήθηκε στο ευρύ κοινό του Νομού υπό τις οδηγίες του Νίκου Γκρίλλα στο Λαντζόι.

Από εκεί και πέρα, όπως γράψαμε και χθες, την προσεχή Παρασκευή οι νταμπλούχοι Ηλείας θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους με τον Ντέγιαν Μιλοσέσκι ξανά σε ρόλο πάικτη – προπονητή ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α1 μετά την άρνηση τους να λάβουν μέρος στη Γ’ Εθνική και ενώ στις 25 του μήνα, οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Κεφαλονιά για τον αγώνα με τον Παλληξουριακό στα πλαίσια της α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όλη η επικαιρότητα