ΕΠΣ Ηλείας

Ξενοφών Κρεστένων: Σήμερα  στο ΚΑΠΗ  η Γενική Συνέλευση (9 μ. μ.)!

Ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο στις τάξεις του Ξενοφώντα Κρεστένων, ουσιαστικά ξεκινά σήμερα  το βράδυ, καθώς στις 9  μ. μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ,  έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η πρώτη  Γενική Συνέλευση.

Το κυρίως βάρος θα επικεντρωθεί στο σχεδιασμό για τη νέα χρονιά, με τους «κόκκινους» να εμφανίζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι πως θα εκλέξουν νέο διοικητικό συμβούλιο συνεχίζοντας έτσι να κινούνται στο δρόμο των επιτυχιών. Ένα  νέο Δ.Σ. στο οποίο εκτος απροόπτου θα «ηγείται» και πάλι ο δραστήριος πρόεδρος κ. Γιάννης Βλαχόπουλος, ενώ αναμένεται να μπουν στο Δ.Σ. και κάποια νέα πρόσωπα! Αμέσως μετά τη Γ.Σ. θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, όπου οι εξαιρετικές πορείες των  τελευταίων ετών ασφαλώς και αποτελούν  μια παρακαταθήκη, για να προχωρήσει ο σύλλογος με επιτυχία και τη νέα περίοδο.

Αυτό επιθυμεί και η τωρινή διοίκηση, η συντριπτική πλειοψηφία της οποίας δείχνει πρόθυμη να συνεχίσει και τη νέα περίοδο. Από κει και πέρα τώρα και σε ότι έχει να κάνει με τα υπόλοιπα ζητήματα, όπως είναι λογικό ο Ξενοφώντας  θα έχει λίγες αλλαγές και βάσει αυτού του σχεδίου  θα κινηθούν!

Όλη η επικαιρότητα