Ξενοφών Κρεστένων: Βγάζει συμβούλιο για την Γ΄ εθνική!

Για  σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου, έχει οριστεί η εκλογική Γενική Συνέλευση στον πρωταθλητή Ηλείας της Α1 κατηγορίας Ξενοφώντα Κρεστένων , προκειμένου  ο ιστορικός σύλλογος να αναδείξει τη νέα διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική, κάτι που αποφασίστηκε στην  1η Γ.Σ. .

Άλλωστε η απόφαση της ΕΠΟ να πάει ένα μήνα πίσω τη δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής , έκανε πιο εύκολη τη ζωή των ανθρώπων του Ξενοφώντα, οι οποίοι και είχαν περισσότερο χρονικό περιθώριο,  ώστε να προετοιμάσουν τη συμμετοχή της ομάδας εντός και εκτός γηπέδου.

Το σίγουρο είναι  ότι,  στη νέα προσπάθεια εκτός απροόπτου, θα βρίσκεται σχεδόν όλο το περσινό Δ.Σ. , με εξαίρεση  όπως όλα δείχνουν, τον επί χρόνια παράγοντα και ακούραστο εργάτη της ομάδας Άγγελο Κουή, καθώς  όπως φάνηκε και στην τελευταία Γ.Σ. , μάλλον… αποχωρεί για προσωπικούς και επαγγελματικούς  λόγους, ύστερα από μια μακρά προσφορά 15 και πλέον χρόνων! Χωρίς  βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα είναι απόμακρος από την ομάδα της «καρδιάς», καθώς ο Ξενοφώντας για τον άνθρωπο και καταξιωμένο οδοντίατρο,  Άγγελο Κουή, αποτελεί το «δεύτερο παιδί του!».

Η αποψινή συγκέντρωση θα λάβει χώρα στις 9.30 μ. μ. στο ΚΑΠΗ Κρεστένων, και για το σκοπό αυτό, καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Ξενοφώντα να δώσουν το παρών, καθώς άλλα  χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός ενόψει Γ΄ εθνικής!