Προγνωστικά

Ξέρει από τελικούς ο Ζοζέ

Η Ιταλική Ρόμα και η Ολλανδική Φέγενορντ είναι οι φιναλίστ του πρώτου Κόνφερενς και ο τελικός θα διεξαχθεί το βράδυ στο νεότευκτο γήπεδο των Τιράνων, «Air Albania Stadium».
Ακούστε το άρθρο

Μια ιστορική ημέρα είναι η σημερινή για το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς θα διεξαχθεί ο πρώτος τελικός του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, της νεοσύστατης διοργάνωσης που δημιούργησε η ΟΥΕΦΑ, για να δώσει την ευκαιρία σε περισσότερες ομάδες της Ευρώπης να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο. Μάθετε τα πάντα για τα μελετημένα προγνωστικά

Η Ιταλική Ρόμα και η Ολλανδική Φέγενορντ είναι οι φιναλίστ του πρώτου Κόνφερενς και ο τελικός θα διεξαχθεί το βράδυ στο νεότευκτο γήπεδο των Τιράνων, «Air Albania Stadium».

ΡΟΜΑ: Σχεδόν πάντα οι ομάδες του Μουρίνιο όταν είναι σε διοργάνωση πέραν του Τσάμπιονς Λιγκ, δύσκολα «φορτσάρουν» αν δε φτάσουν τουλάχιστον στα προημιτελικά. Η Ρόμα δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στο Κόνφερενς Λιγκ και παρότι έγινε αντικείμενο… χλεβασμού μετά τη βαριά ήττα από τη Μπόντο Γκλιμτ, έπαιξε όσο έπρεπε για να περάσει τους γύρους και να βρεθεί στο τελικό. Το πρωτάθλημα τελείωσε, το Γιουρόπα Λιγκ εξασφαλίστηκε και ο Μουρίνιο θα προσπαθήσει να πάρει το πρώτο Ευρωπαϊκό στην ιστορία των «τζιαλορόσι». Πολύ θετικά νέα για τον Πορτογάλο, πως όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του.

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ: Πριν από ακριβώς 20 χρόνια, ήταν ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχάσουν οι φίλοι της Φέγενορντ. Η ομάδα είχε νικήσει τη Ντόρτμουντ, κατακτώντας το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ μέσα στην έδρα της, φτάνοντας τα 3 Ευρωπαϊκά. Σήμερα, δυο δεκαετίες μετά, οι Ολλανδοί θέλουν ακόμα μια μεγάλη διάκριση, βρισκόμενοι στο πρώτο τελικό Κόνφερενς Λιγκ. Η ομάδα του Ρότερνταμ τα πήγε πολύ καλά φέτος γενικότερα, κάνοντας ένα καλό πρωτάθλημα, όμως η πρόκληση είναι η Ευρώπη. Πολύ καλά νέα για τον κόουτς Σλοτ, που θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πάντα σε ένα τελικό, τα φαβορί είναι αυτά που έχουν τη πίεση και καλούνται να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά. Η Ρόμα θέλει όσο τίποτα το πρώτο της Ευρωπαϊκό τρόπαιο και έχει τα φόντα και τα μέσα για να το πράξει. Θα ρισκάρουμε στον άσο του 2.40 από τη Bet365.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Όλη η επικαιρότητα