Ελλάδα

Ξεσπά η Καρύδα για τους κατηγορούμενους της δολοφονίας Μακρή: Είναι αμετανόητοι και θρασείς

Ακούστε το άρθρο

Στις 31 Οκτωβρίου του 2018, ο επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, έξω ακριβώς από το σπίτι του, στη Βούλα, τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο με σκοπό να πάει στην εταιρεία του. Οι εικόνες της εν ψυχρώ εκτέλεσης του επιχειρηματία «πάγωσαν» την κοινή γνώμη.

Δυο χρόνια μετά και η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο με τον Βούλγαρο κατηγορούμενο που έχει συλληφθεί να αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Η σύζυγος του Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, μετράει τις ώρες μέχρι την στιγμή που αναμένεται να αρχίσει η δίκη, την επόμενη εβδομάδα. Το μοντέλο ξέσπασε κατά των κατηγορουμένων μέσω μηνύματος που μετέδωσε το «Live News» του Mega και ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.

«Εκτός από σκληροί δολοφόνοι, είναι αμετανόητοι και θρασείς. Άνθρωποι που ζούσαν με άλλα ονόματα (τα κατονομάζει) και έχουν απελαθεί από τον Καναδά για πράξεις βίας, προσπαθούν να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως αγγέλους. Τα στοιχεία εναντίον τους είναι συντριπτικά. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Eλληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», ανέφερε η Βικτώρια Καρύδα.

via

Όλη η επικαιρότητα