Ελλάδα

Ξεσπά η μητέρα της 11χρονης που φέρεται να κακοποιήθηκε από τον δικηγόρο στη Φθιώτιδα

Ακούστε το άρθρο

Η μητέρα της 11χρονης που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από δικηγόρο στη Φθιώτιδα, μίλησε για πρώτη φορά και απάντησε στις καταγγελίες περί σκευωρίας της συζύγου του κατηγορουμένου.

Οι γονείς του κοριτσιού, μετά την προφυλάκιση του δικηγόρου για ασέλγεια εις βάρος της μικρής, αισθάνονται δικαιωμένοι.

Ωστόσο, ο φερόμενος ως δράστης, επιμένει πως δεν πείραξε την 11χρονη, ενώ η σύζυγός του, μιλώντας στο Star, έχει εκφράσει την απορία «πώς είναι δυνατόν να τον καταγγέλλουν για κακοποίηση και την ίδια ώρα να τους επισκέπτονται στο εξοχικό τους».

Η μητέρα του κοριτσιού, στο ίδιο μέσο, έδωσε απάντηση στη γυναίκα του δικηγόρου:

«Πήγαμε στο εξοχικό του δικηγόρου μετά την καταγγελία, γιατί δεν θέλαμε να κινήσουμε υποψίες ότι κάτι συνέβαινε και για να διαπιστώσουμε οι ίδιοι αν θα συνέχιζε να παρενοχλεί το παιδί μας. Σε κάθε περίπτωση, εμείς σαν οικογένεια θέλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη» είπε η Τασούλα Παπανικολάου.

Η σύζυγος του κατηγορουμένου επιμένει πάλι, ότι κάποιος έβαλε το κορίτσι να πει ψέματα για δήθεν κακοποίηση και ότι τα κίνητρα των γονιών είναι οικονομικά.

Τονίζει μάλιστα, ότι γνωρίζει πολύ καλά τον σύζυγό της και δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει αυτά που τον κατηγορούν.

Προσωρινά ο δικηγόρος κρατείται στις φυλακές Τρίπολης.

Οι συνήγοροι του δικηγόρου είναι αποφασισμένοι, σύμφωνα με τους ίδιους, να αποδείξουν ότι δεν είναι ένοχος, ενώ την ερχομένη εβδομάδα θα καταθέσουν προσφυγή στα αρμόδια δικαστικά όργανα.

via

Όλη η επικαιρότητα