Ψυχαγωγία

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του GNTM: «Παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν»

Ακούστε το άρθρο

Το χθεσινό επεισόδιο του GNTM στάθηκε αφορμή για έντονο σχολιασμό από τις εκπομπές. Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε κατά της παραγωγής του Greece’s Next Top Model. Το plus size μοντέλο με τα υπέροχα μπλε μαλλιά που είχε εντυπωσιάσει τους κριτές του GNTM στην οντισιόν, έκανε ακριβώς το ίδιο και στη φωτογράφιση του bootcamp, ενώ μίλησε για το bullying που έχει δεχτεί λόγω των παραπανίσιων κιλών.

Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν κατηγορηματικός:

«Παίρνουν τους ανθρώπους με τα παραπάνω κιλά και τους ξεφτιλίζουν! Βλέπετε μια επίδειξη μόδας ενός μεγάλου οίκου στο εξωτερικό, πόσες από αυτές είναι κουκλάρες και πόσες plus size; Εγώ που είμαι χοντρός να βγω με τις πατσές έξω στην παραλία και να πω τι ωραία που με αποδέχεστε! Η αισθητική είναι ενιαία, είναι άλλο η κοπέλα με το ωραίο σώμα και άλλο ότι αποδεχόμαστε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την κοπέλα που είναι χοντρή όμως και ξαπλώνει στην παραλία. Δεν είναι ωραία αυτή η εικόνα! Συγγνώμη κιόλας! Είναι άλλο πράγμα η αισθητική και άλλο ότι αποδεχόμαστε τον οποιονδήποτε.

https://www.youtube.com/watch?v=86RzK-ZOJCI

Για την περίπτωση της κοπέλας που κόπηκε στα bootcamp, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Αυτό που παρακολουθήσαμε τώρα είναι ο ορισμός του bullying. Σε αυτό το κορίτσι, αυτή η παραγωγή έκανε bullying. Σε όλους τους παίκτες των reality παίρνουν βιογραφικό, άρα είναι ξεκάθαρο ότι όταν πήραν την κοπέλα είδαν ότι έχει αναιμία. Το ήξεραν και της έκαναν ψυχολογικό bullying επειδή είναι όμορφη και έχει story σου λένε θα την βάλουμε μέσα στην αρχή… Αυτό είναι ανέντοιμη συμπεριφορά στην κοπέλα διότι ήξεραν ότι λόγω της αρρώστιας δεν θα μπορούσε να μπει στο σπίτι».

https://www.youtube.com/watch?v=BYgOCUjilmU

Το φετινό Greece’s Next Top Model έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής πολλές συζητήσεις και είμαστε μόνο στην αρχή…

Όλη η επικαιρότητα