Categories: LifestyleSmile

Ξεθάβουν τον «θησαυρό» του Mad Clip!

Share

Έχουν περάσει σχεδόν πέντε μήνες από τον τραγικό θάνατο του Mad Clip σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη, και ο Παναγιώτης Αναστασόπουλος, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του.

Θέλοντας να τιμήσουν τον ίδιο και το μουσικό του έργο, οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να προχωρήσουν στην κυκλοφορία του τελευταίου του δίσκου με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», δηλαδή τη φράση από την οποία πήρε ο Mad Clip το καλλιτεχνικό του όνομα.

Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο στις 29 Απριλίου από την Capital Music, σε παραγωγή του Skive, και θα περιλαμβάνει ορισμένα από τα κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν από τον αδόκητο χαμό του, καθώς και συνεργασίες του με συναδέλφους φίλους του, όπως οι Light, FY, Dj Stephan, Fly Lo, Strat και Thugh Slime.

Επίσης, θα υπάρχουν ένα ή δύο solo κομμάτια, ένα εκ των οποίων θα συνοδεύεται από music video, που θα ανέβει στο κανάλι του Mad Clip στο YouTube με τη μορφή footage συλλογής από υπάρχοντα πλάνα με τον εκλιπόντα καλλιτέχνη.

Πηγή: espressonews.gr