Ξύλο ανάμεσα σε Ρώσους και Ουκρανούς ποδοσφαιριστές μέσα σε ξενοδοχείο

Share

Η παρέμβαση της αστυνομίας έβαλε ένα… τέλος στον “πόλεμο” Ρώσων και Ουκρανών ποδοσφαιριστών, μέσα σε ξενοδοχείο στην Τουρκία.

Σκηνές χάους επικράτησαν σε ξενοδοχείο της Τουρκίας, με Ρώσους και Ουκρανούς ποδοσφαιριστές να πρωταγωνιστούν σε «άγρια» επεισόδια.

Με τον πόλεμο που έχει κυρίξει η Ρωσία στην Ουκρανία να συνεχίζεται, οι ποδοσφαιριστές της ρωσικής Γιαροσλάβι Σίνικ βρέθηκαν στον ίδιο χώρο με εκείνους της ουκρανικής Μινάι, με την κατάσταση ξέφυγε για τα καλά!

Το ξενοδοχείο μετατράπηκε σε ρινγκ, ενώ υπάρχουν αναφορές για «ξύλο» ακόμα και μέσα στα ασανσέρ του ξενοδοχείου. Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα ορισμένοι παίκτες αποχώρησαν με κατάγματα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από δημοσιεύματα, οι παίκτες της Μινάι φέρεται να είχαν προσβλητική συμπεριφορά προς τους ουκρανούς συναδέλφους τους. Παράλληλα, ρεπορτάζ του «Baza Telegram» ανέφερε ότι μέλη του ουκρανικού συλλόγου ζήτησαν από τον προπονητή της Σίνικ να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας.

Πηγή: newsit.gr