Ψυχαγωγία

You: Ανακοινώθηκε και τέταρτη σεζόν – Δείτε το τρέιλερ

Ακούστε το άρθρο

Και ενώ στις οθόνες μας βλέπουμε την τρίτη σεζόν, πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει και τέταρτη.

Ο λόγος για το ψυχολογικό θρίλερ, που έχει κλέψει τις καρδιές των θεατών του Netflix, το YOU. H μια εκ των δημιουργών της σειράς, Sera Gamble, δήλωσε ότι τόσο η ίδια όσο και ο συνδημιουργός, Greg Berlanti, ενθουσιάστηκαν με τα βιβλία της Caroline Kepnes, όπου βασίζεται η σειρά, και με τον χαρακτήρα του Joe Goldberg κι έτσι ολόκληρη η ομάδα του YOU είναι πανέτοιμη να εξερευνήσει τις νέες σκοτεινές πτυχές της ιστορίας στην 4η σεζόν της σειράς.

Στην 3η σεζόν της σειράς, που έκανε πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου, ο Joe (Penn Badgle) και η Love (Victoria Pedretti) μετακόμισαν στη Βόρεια Καλιφόρνια και μαζί απέκτησαν έναν γιο. Ο Joe έδειχνε αφοσιωμένος στην Love και το παιδί τους, αλλά τα πράγματα άλλαξαν και τώρα μένει να δούμε πώς θα συνεχίσει η ζωή του, μετά τις αλλαγές.

Ακόμα δεν είναι τίποτα γνωστό για την τέταρτη σεζόν – ούτε για την πλοκή ούτε για την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων επεισοδίων. Ωστόσo, όπως έχει φανεί μέχρι τώρα, τα πράγματα δεν θα είναι ήρεμα. Μιας και 4ο βιβλίο, για να βασιστεί η ιστορία δεν υπάρχει, είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε ποια θα είναι η συνέχεια στη ζωή των πρωταγωνιστών. Η Sera Gamble σε δηλώσεις της είπε πως η 4η σεζόν θα ανακαλύψει νέες σκοτεινές όψεις του έρωτα.

Δείτε το τρέιλερ της ανακοίνωσης για την νέα σεζόν:

Πηγή: marieclaire.gr

Όλη η επικαιρότητα