Ελλάδα

Youtuber κατάφερε έναν τηλεφωνικό απατεώνα να παραδεχθεί τι κάνει: «Η οικογένεια μου δεν είναι χαζή»

O «KarpouzifetaGaming» απασχόλησε αρκετά έναν scammer και τον έκαναν να παραδεχθεί πως προσπαθεί να κοροϊδέψει τον κόσμο για να του πάρει τα λεφτά.
Ακούστε το άρθρο

Οι τηλεφωνικές απάτες είναι μία μάστιγα της εποχής που έχει προκαλέσει προβλήματα σε πολλές οικογένειες, όχι όμως σε ευκατάστατες, αλλά σε αυτές που ψάχνουν μία ελπίδα σε κάτι για ένα καλύτερο αύριο.

Πριν από μερικές μέρες ο πασίγνωστος Youtuber «KarpouziFetaGaming» είχε αναβάσει ένα video με μία scammer που προσπαθούσε να τον πείσει να… επενδύσει τα λεφτά του, κάτι που φυσικά δεν έγινε με αποτέλεσμα να κλείσουν την συνομιλία τους με… μπινελίκια.

Στο νέο video που ανέβασε την Παρασκευή, αυτή την φορά στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν ένας άνδρας, ο οποίος όπως μπορείτε να δείτε το πήγε αρκετά καλύτερα, με αποτέλεσμα να τον βάλει σε σκέψεις μήπως είναι πραγματικός.

Τελικά αποδείχθηκε πως και αυτός ανήκει στην κατηγορία των απατεώνων, με τα όσα λέει να είναι προκλητικά, καθώς όταν ο Youtuber τον ρώτησε γιατί το κάνει αυτό και πως θα ένιωθε αν το έκαναν στην μάνα του, η απάντηση που έδωσε ήταν «πως είναι χαζή η οικογένειά του».

πηγή:gazzettaplus

Όλη η επικαιρότητα