Αθλητισμός

Υπάρχει χρόνος για βελτίωση…

panh.jpg

Η κακή εμφάνιση με την Παναχαϊκή και η καταδικαστική ήττα με 3-0, που πλέον αφήνει ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης, όπως είναι φυσικό έχουν προβληματίσει τον φίλαθλο κόσμο του Πανηλειακού.

Και τον έχει προβληματίσει το γεγονός, ότι στην Πάτρα φανερώθηκαν πολλές αδυναμίες της «ερυθρόλευκης» ομάδας, σε όλες τις αγωνιστικές γραμμές.

Πάντως δεν χρειάζεται να φέρουμε και την καταστροφή, λόγω της εμφάνισης στην Πάτρα.

Αυτό που πρέπει να γίνει τώρα, είναι η ομάδα να αποκτήσει 2-3 έμπειρους παίκτες, που θα κάνουν την διαφορά.

Έως την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει ακόμη χρόνος, αλλά αυτός δεν είναι πολύς. Το σίγουρο είναι ότι χωρίς ενίσχυση ο Πανηλειακός θα έχει μεγάλο πρόβλημα τη νέα αγωνιστική χρονιά.

ΛΟΥΚΑ ΚΑΒΑΛΟ

«Έχουμε ακόμη καιρό»

 

Μετά το τέλος του αγώνα στην Πάτρα, ο Λούκα Καβάλο δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναχαϊκής για τη νίκη της. Εμείς …αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, δεχτήκαμε και δυο γκολ που ήταν …δώρο δικό μας, και από κει και πέρα χάσαμε το παιχνίδι. Είμαστε μια νεανική ομάδα που ενώ είχε ξεκινήσει η προετοιμασία της, έρχονταν ακόμα παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να μονταριστούμε σαν σύνολο με τον καιρό αφού έχουμε ακόμα χρόνο ως το πρωτάθλημα. Και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Οι παραπάνω δηλώσεις δείχνουν ότι ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο η αγωνιστική εικόνα του Πανηλειακού και μακάρι να συμβεί αυτό, πριν να είναι πολύ αργά.

*** Η ομάδα περιμένει πλέον και τις μπλε κάρτες των Τσέρα, Πούρνου, Γραμματικού και Καραθανάση, που δεν έπαιξαν στην Πάτρα, ενώ χθες υπήρξε η είδηση ότι έγινε κρούση στον Χρήστο Αρμένη, 19χρονο αριστερό οπισθοφύλακα, με τον οποίο αναμένονται άμεσα εξελίξεις, ενώ είναι πιθανό να ενταχθεί και πάλι στην ομάδα ο Γιάννης Γεωργόπουλος, ο 22χρονος μέσος που και κατά το παρελθόν έχει παίξει στον Πανηλειακό.

Του Χρ. Κανελλόπουλου

xrkanl.1@gmail.com

Όλη η επικαιρότητα