Ελλάδα

Υπάτιος Πατμάνογλου: Η τραγωδία, η αυτοκτονία και το παιδί πίσω από το δεύτερο στεφάνι

Ακούστε το άρθρο

Δύο μεγάλες τραγωδίες που άφησαν πίσω τους τρεις νεκρούς έχουν σημαδεύσει τις ζωές του Υπάτιου Πατμάνογλου και της νέας του συντρόφου, που σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγους μήνες θα φέρει στη ζωή τον καρπό του έρωτά τους.

Μάρτυρας στην τραγωδία που έζησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, έγινε το πανελλήνιο, αφού όλοι είδαν την τρελή πορεία της Πόρσε του νεαρού επιχειρηματία Γιώργου Βακάκη που παρέσυρε στο θάνατο τον ίδιο, τον συνεπιβάτη του και τη γυναίκα και το παιδάκι του Πατμάνογλου. Η Εμμυ, η νέα του σύντροφος , είδε τον επί οκτώ χρόνια σύντροφό της να αυτοκτονεί, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο Πατμάνογλου έζησε την απόλυτη φρίκη και τον ύψιστο πόνο, χάνοντας πριν από είκοσι μήνες τα πάντα: Την οικογένειά του. Περίπου ένα χρόνο μετά το χαμό τους ο τραγικός σύζυγος και πατέρας άρχισε να χαμογελά ξανά στο πλευρό μιας άλλης γυναίκας, της Έμμυς και πλέον προχωρούν μαζί στη ζωή, περιμένοντας μάλιστα, το πρώτο τους μωρό.

Πίσω όμως από την χαρμόσυνη είδηση του γάμου των δυο αυτών ανθρώπων, αλλά και της εγκυμοσύνης, κρύβεται μια άλλη τραγική ιστορία από την πλευρά της νέας συντρόφου του Υπάτιου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο παρελθόν η γυναίκα είχε μια σχέση με έναν άλλο άνδρα η οποία κράτησε 8 χρόνια. Με αυτόν τον άνθρωπο συζούσε, αλλά κάποια στιγμή εκείνη ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν. Εκείνος μη αντέχοντας τον πόνο από το χωρισμό έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο πατέρας του αυτόχειρα μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε το τραγικό αυτό γεγονός που είχε στιγματίσει τη νέα σύντροφο του Υπάτιου Πατμάνογλου. «Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά». Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου , μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο» ” . Σύμφωνα με τον πατέρα του αυτόχειρα το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις απο τρίτα πρόσωπα. Ο νεαρός άνδρας έδωσε τέλος στη ζωή του στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017.

PATMAN2
giannis01

Το δυστύχημα και η ευχή των γενεθλίων

Ο χρόνος για τον Υπάτιο Πατμάνογλου είχε σταματήσει στις 26 Φεβρουαρίου 2017 όταν έβλεπε τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν τη ζωή τους όταν η τρελή πορεία της Porsche την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, προσέκρουσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό τους, που βρίσκονταν σταματημένο σε πάρκινγκ της εθνικής οδού Αθηνών –Λαμίας.

Ενάμιση χρόνο μετά ο Υπάτιος Πατμάνογλου γυρίζει σελίδα και βρίσκει την αγάπη στα μάτια μιας άλλης γυναίκας η οποία κυοφορεί το παιδί του. Μάλιστα, στις 3 Νοεμβρίου, ο Υπάτιος, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του, είχε κάνει μία ανάρτηση στο Facebook, στην οποία έγραφε: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ό,τι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά»

Όλη η επικαιρότητα