Ηλεία

Υπέστη και έμφραγμα ο άτυχος Γιώργος Καραπάνος!

Ακούστε το άρθρο

Ότι υπέστη έμφραγμα, έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες στον 63χρονο Αμαλιαδίτη τυπογράφο Γιώργο Α.  Καραπάνο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το βράδυ της Τρίτης ενώ έκανε εργασίες στο σπίτι του στο Παλούκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης «έδειξε» έμφραγμα, ωστόσο δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη εάν αυτό προκλήθηκε πριν τον βαρύτατο τραυματισμό του με τον ηλεκτρικό τροχό που χειρίζονταν ή όταν έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο έδαφος, πιθανότατα από σκάλα που ήταν στο σημείο.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες περίπου στις 5 το απόγευμα πήγε στο σπίτι φίλος του για να του φέρει ένα εργαλείο που του έλειπε και ο ίδιος ήταν σε πολύ κατάσταση. Τίποτα δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε λίγο αργότερα…

Ο άτυχος Γιώργος Καραπάνος βρέθηκε νωρίς το βράδυ από τον γιο του, ο οποίος έκανε επανειλημμένα τηλεφωνήματα στον πατέρα του, χωρίς ανταπόκριση. Τότε πήγε στο σπίτι στο Παλούκι και τον βρήκε σε μια «λίμνη» αίματος χωρίς τις αισθήσεις του.

Έφερε τραύματα στο κεφάλι και στα άκρα από τον ηλεκτρικό τροχό και στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου και μεταφέρθηκε ήταν πλέον αργά.

Η τοπική κοινωνία από νωρίς χθες το πρωί, οπότε και διαδόθηκε η «είδηση» του θανάτου του είναι «μουδιασμένη». Άνθρωπος καλοσυνάτος και ιδιαίτερα αγαπητός και ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας. Φιλόζωος και λάτρης της θάλασσας και του ψαρέματος, είχε το δικό του «καταφύγιο» κοντά στο αγαπημένο του λιμανάκι του Παλουκίου, απ’ όπου εξορμούσε με τους φίλους του για μια καλή ψαριά, για την παρέα.

Ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Ναυτικού Ομίλου Παλουκίου Αμαλιάδας, ιδιαίτερα δραστήριος, βοηθούσε για το κάθε τι, αφού όπως λένε οι φίλοι του «έπιαναν τα χέρια του».

Σήμερα στις 4 το απόγευμα οι συγγενείς, οι φίλοι του, η κοινωνία της Αμαλιάδας θα του πει το τελευταίο «αντίο», στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος, όπου και θα τελεστεί η κηδεία του.

Η εφ. «Πατρίς» εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Γιώργου…

Όλη η επικαιρότητα