Ηλεία

Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου Πύργου

Παρ` ότι Μεγάλη Εβδομάδα και εν μέσω πανδημίας του κορωναιού η Υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου Πύργου συνεχίζει απτόητη να παράγει έργο και να ομορφαίνει την πόλη πραγματοποιώντας καθαρισμούς, κλαδεύσεις και άλλες ενέργειες που αποσπούν θετικά σχόλια από τους δημότες…

Τα τελευταία 24ώρα συνεργείο της Υπηρεσίας πραγματοποιεί καθαρισμό των πρανών κατά μήκος της Εθνικής Οδού Πύργου – Πάτρας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Λάμπη Αριστειδόπουλο να δηλώνει σχετικά στην εφημ. ΠΑΤΡΙΣ: «Ύστερα από πολλά χρόνια και κατόπιν εντολής του δήμαρχου Τάκη Αντωνακόπουλου,  καθαρίζουμε το πρανές του δρόμου από τη είσοδο του Πύργου έως την διασταύρωση Λαστεικων. Μετά το Πάσχα θα προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο και θα φτάσουμε έως την διασταύρωση Χανακίων. Ο καθαρισμός γίνεται με μηχάνημα του δήμου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αφού υπάρχει συνεργασία μεταξύ των δυο φορέων. Μάλιστα καθαρίζοντας τα χορτάρια προέκυψαν απορρίμματα τα οποία θα φροντίσουμε να μαζέψουμε».

Ο κ. Αριστειδόπουλος μάλιστα επισήμανε πως κατά την  διάρκεια του καθαρισμού το τρακτέρ έσπασε ένα φρεάτιο που δεν διακρινόταν λόγω της βλάστησης… «Άμεσα επικοινώνησα με την ΔΕΥΑΠ Πύργου και σε ελάχιστο χρόνο συνεργείο της βρέθηκε στο σημείο και αποκατάστησε το πρόβλημα. Να λέμε τα πράγματα ορισμένες φορές με το όνομα τους», διευκρίνισε στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του για Καλό Πάσχα σε όλους τους δημότες.

Όλη η επικαιρότητα