Παρουσίαση Επιχείρησης

Υπηρεσίες Προστασίας Προσώπων

Η εταιρεία ISM SECURITY A.E. εξασφαλίζει την βέλτιστη προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας, αναθέτοντας την ασφάλεια των μετακινήσεων επίσημων προσώπων σε επαγγελματίες και άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς και συνοδούς ασφάλειας μεμονωμένα ή σε επίπεδο ομάδας.
Ακούστε το άρθρο

Ένας από τους κλάδους που γνωρίζει τεράστια άνοδο μετά την εμφάνιση της πανδημίας είναι και αυτός των εταιρειών Security.

Οι εταιρείες Security ακμάζουν, διότι παρέχουν πάσης φύσεως Υπηρεσίες Φύλαξης, Επιτήρησης και Προστασίας, ενώ, παράλληλα, δραστηριοποιούνται στον τομέα Εμπορίας, Εγκατάστασης, Λειτουργίας και Συντήρησης Συστημάτων Ασφάλειας, Συναγερμών και Πυρασφάλειας.

Η εταιρεία ISM SECURITY A.E. εξασφαλίζει την βέλτιστη προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας, αναθέτοντας την ασφάλεια των μετακινήσεων επίσημων προσώπων σε επαγγελματίες και άρτια εκπαιδευμένους οδηγούς και συνοδούς ασφάλειας μεμονωμένα ή σε επίπεδο ομάδας.

Επενδύει στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των συνεργατών όσον αφορά τις σύγχρονες διαδικασίες σωματοφυλακής, προστασίας επισήμων προσώπων και ασφάλειας μετακινήσεων, καθώς και στις ολοένα αυξανόμενες μορφές κινδύνων.

Πρωταρχικός στόχος της ISM SECURITY A.E  είναι η προστασία από όλους τους κινδύνους και τις δυσχέρειες που είτε προκαλούνται από πρόθεση, είτε από ατύχημα, είτε από αμέλεια. Φυσικά το κυριότερο μέλημα είναι η προστασία της ζωής, η προστασία της σωματικής ακεραιότητας, η αποτροπή προσβολών της τιμής από παράνομες πιέσεις που ενδεχόμενα ασκηθούν, καθώς, επίσης, από απειλές και εκβιασμούς.

Η προστασία δεν πρέπει να θίγει χωρίς λόγο την ελευθερία κινήσεων και τα καθήκοντα του προστατευόμενου. Να μην δημιουργείται η παραμικρή δυσχέρεια, να είναι πάντοτε σεβαστή η ιδιωτική ζωή με διακριτικότητα και απόλυτη εχεμύθεια, του προστατευόμενου.

Η ομάδα προστασίας προσαρμόζεται και προσαρμόζει τα λαμβανόμενα μέτρα στην διευκόλυνση του προστατευόμενου, έτσι ώστε να προλαμβάνει ατυχήματα ή/και κινδύνους, να αναγνωρίζει ενδεχόμενες απειλές, να εξουδετερώνει ή/και να αποφεύγει το πρόβλημα.

Επίσης, η εταιρεία παρέχει προστασία θεαμάτων, εκθέσεων, συνεδρίων, διαγωνισμών και αθλητικών εκδηλώσεων. Έλεγχο ασφάλειας πληρωμάτων, επιβατών, χειραποσκευών, αποσκευών, φορτίου και ταχυδρομικού υλικού σε αερολιμένες και λιμένες, έλεγχο πρόσβασης στους χώρους και, εν γένει, στις εγκαταστάσεις αυτών, μετά από έγκριση της αρμόδιας αεροπορικής ή/και λιμενικής αρχής.

Συνοδεία για την ασφαλή κίνηση οχημάτων που μεταφέρουν ογκώδη ή/και βαρέα αντικείμενα, με ειδικά οχήματα που φέρουν στοιχεία επισήμανσης, συνοδεία αθλητικών αποστολών για την ασφαλή μετακίνησή τους, εκπόνηση μελετών και σχεδιασμό μέτρων για την ασφαλή πραγματοποίηση των παραπάνω δραστηριοτήτων, εγκατάσταση, συντήρηση και παρακολούθηση λειτουργίας μηχανημάτων και συστημάτων ασφάλειας και συναγερμού.

Όλη η επικαιρότητα