Αθλητισμός

Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού η Βραδιά των Άσσων!

Ακούστε το άρθρο

Ακόμα μια τρανή απόδειξη της πανελλήνιας εμβέλειας αλλά και αναγνώρισης που τυγχάνει πλέον η Βραδιά των Άσσων αποτελεί το γεγονός ότι το Υπουργείο Αθλητισμού ανέλαβε υπό την αιγίδα του την εκδήλωση.

Το ερχόμενο Σάββατο, η Αμαλιάδα και ολόκληρη η Ηλείας θα λάμπει από περηφάνια για τις τεράστιες επιτυχίες των «παιδιών» της όχι μόνο στον στίβο του αθλητισμού αλλά και της ζωής.

Σε λίγες μέρες, ο αθλητισμός του Νομού μας γιορτάζει ξανά και ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Βραδιά των Άσσων 2018, την δική του βραδιά που φτιάχτηκε για να υπενθυμίζει σε όλους μας πως αν αγαπάς αυτό που κάνεις, δεν υπάρχει τίποτα που θα σε εμποδίσει από το να τα καταφέρεις και στο τέλος θα ανταμειφθείς.

Ακολουθεί το κείμενο που εστάλη από το Υπουργείο Αθλητισμού:

«Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού εγγράφου σας ενημερώνουμε ότι, η εκδήλωση-γιορτή για τον Αθλητισμό με τίτλο η «ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΑΣΣΩΝ» που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Αμαλιάδας στις 15-12-2018, τίθεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο της προαναφερθείσας διοργάνωσης είναι απαραίτητη η δέσμευση του φορέα σας για σαφή αναφορά στο ρόλο και την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σας επισημαίνουμε ότι η λήψη μέτρων για την ασφάλεια των αθλουμένων και των θεατών θεωρείται μεγίστης σημασίας και την αποκλειστική ευθύνη φέρουν οι διοργανωτές.

Καλή επιτυχία στην διοργάνωση.»

Όλη η επικαιρότητα