WEB tv Αθλητισμός

Υπόκλιση σε Κριστιάνο: Σταμάτησε το πούλμαν και φωτογραφήθηκε με 11χρονο με ανίατη ασθένεια

Ακούστε το άρθρο

Έχει κατηγορηθεί πολλάκις για τη συμπεριφορά του, αλλά και για το υπεροπτικό του στυλ, ωστόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητές που αφορούν το ποδόσφαιρο είναι ο ορισμός του απόλυτου σούπερ-σταρ.

Τελευταία απόδειξη η ενέργειά του μετά το τέλος της προπόνησης της εθνικής Πορτογαλίας.

Η αποστολή της πρωταθλήτριας Ευρώπης αποχωρούσε από το γήπεδο «Μπέσα» και εκεί περίμενε ο 11χρονος, Εντουάρντο Μορέιρα, που κρατούσε ένα πολύ απλό και λιτό πανό, που ζητούσε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το πιο απλό δώρο που μπορεί να ζητήσει κάποιος: Μία αγκαλιά.

Ο άσος της Γιουβέντους… διέταξε να σταματήσει το πούλμαν ώστε να μπει μέσα σε αυτό ο πιτσιρικάς και πράγματι να φωτογραφηθεί μαζί και φυσικά να του κάνει την επιθυμία πραγματικότητα.

Το συγκλονιστικό της ιστορίας δεν είναι όμως αυτό. Ο πιτσιρικάς πριν καν κλείσει το πρώτο του έτος, διαγνώστηκε με λευχαιμία και στα 2 έκανε την πρώτη του επέμβαση, χωρίς όμως τελικά να ιαθεί πλήρως.

Έχοντας φτάσει στα 11 ο Εντουάρντο ζει στην Τρόφα και πάσχει από ακόμα μία ανίατη ασθένεια, που έχει να κάνει με το αίμα στον οργανισμό, αλλά είδε τουλάχιστον ένα όνειρό του να πραγματοποιείται.

https://www.youtube.com/watch?v=tPlEO3BsQVA

protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα