Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Υποψήφια με τη δημ. παράταξη «Ήλιδα – Νέα Μέρα», η Μάγδα Χριστοδουλοπούλου

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα της υπαλλήλου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας κας Μάγδας Χριστοδουλοπούλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Χριστοδουλοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η εθελοντική προσφορά και η ενεργή ενασχόληση στα δρώμενα του δήμου μας, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό, αποτελεί για μένα στάση ζωής.

Αν και έχουμε συνηθίσει στα κοινά να βλέπουμε κυρίως άνδρες,  οι γυναίκες καλούμαστε να υποστηρίξουμε πολλαπλούς ρόλους, αφού διαθέτουμε γνώση, επάρκεια  και συχνά εμπειρία.

Η συμμετοχή όλων μας δεν θα πρέπει να ορίζεται από το «μπορώ» και το «πρέπει», που παραπέμπουν εννοιολογικά σε υποχρέωση, αλλά από την ανάγκη ενεργοποίησης όλων των δυνάμεων της κοινωνίας.

Στο πλαίσιο αυτό, αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του, εν όψει των εκλογών του Μαΐου.

Επιθυμώ να βοηθήσω τον τόπο μου, κυρίως σε τομείς όπως ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και ο εθελοντισμός.

Άλλωστε, η επιρροή που ασκεί από τα παιδικά μου χρόνια ο τόπος που γεννήθηκα και μεγάλωσα, η Αρχαία Ήλιδα, είναι μεγάλη».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΓΔΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η Μάγδα Χριστοδουλοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλύβια Ήλιδας.

Είναι πτυχιούχος του «Τμήματος Ανθρωπιστικών Επιστημών – Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό» του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, ενώ εργάζεται ως υπάλληλος του Υπουργείου Πολιτισμού, στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας.

Συμμετέχει επί σειρά ετών στο εθελοντικό κίνημα και δραστηριοποιείται σε πολλούς συλλόγους και σωματεία.

Σήμερα, είναι γραμματέας του Σωματείου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλυβίων Ήλιδας «ΗΛΙΔΑ».

Όλη η επικαιρότητα