Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Υποψήφια με τη δημ. παράταξη του δημάρχου Ήλιδας, Χρ. Χριστοδουλόπουλου, η εφοριακός Αθηνά Σκουτέρη – Καλούδη

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα της Υπαλλήλου της Δ.Ο.Υ. Αμαλιάδας κας Αθηνάς Σκουτέρη – Καλούδη με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Σκουτέρη – Καλούδη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Η πόλη μας δεν μπορεί και δεν πρέπει να επανέλθει στην αβεβαιότητα του παρελθόντος.

Την τελευταία πενταετία έχουν μπει γερά οι βάσεις από τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο και την δημοτική του αρχή, προκειμένου ο Δήμος μας να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Έχουμε περάσει σε συνθήκες κανονικότητας και οικονομικής ισορροπίας. Ήδη, μεγάλα έργα έχουν ενταχθεί στον προγραμματισμό και γίνεται καθημερινή δουλειά απ’ όλους, με συγκεκριμένους στόχους και συγκεκριμένα οφέλη για την περιοχή μας.

Όχι άλλα έργα χωρίς αναπτυξιακό πρόσημο. Όχι άλλα έργα για βιτρίνα. Ο Δήμος Ήλιδας δεν μπορεί και δεν πρέπει να οπισθοδρομήσει!

Για τον λόγο αυτό αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου προκειμένου να συμμετέχω και πάλι στον συνδυασμό Νίκης της παράταξής του.

Σε αυτό τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς!»

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΘΗΝΑΣ ΣΚΟΥΤΕΡΗ – ΚΑΛΟΥΔΗ

Η Αθηνά Σκουτέρη – Καλούδη γεννήθηκε στο Σώστι, όπου ολοκλήρωσε και την βασική της εκπαίδευση.

Εν συνεχεία, αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αμαλιάδας και από το 1987 ξεκίνησε την εργασία της στον δημόσιο τομέα και συγκεκριμένα ως υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών.

Έως σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος στην Δ.Ο.Υ Αμαλιάδας.

Είναι παντρεμένη με τον συνταξιούχο του ΙΚΑ Σωτήρη Καλούδη και είναι μητέρα δύο παιδιών, της Μαρίας που είναι καθηγήτρια φυσικός και του Γιάννη που είναι αστυνομικός.

Όλη η επικαιρότητα