Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Υποψήφια με την δημ. παράταξη του δημάρχου Ήλιδας, Χρ. Χριστοδουλόπουλου, η Ελισάβετ Αλεξοπούλου

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα της κας Ελισάβετ (Έλλης) Αλεξοπούλου με την δημοτική παράταξη «ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί της, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Η κυρία Αλεξοπούλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Πριν από τέσσερα χρόνια αποφασίσαμε μία ομάδα νεαρών παιδιών να δημιουργήσουμε κάτι νέο για τον τόπο μας, μια δημοτική παράταξη νέων. Με τον τρόπο αυτό ξεκίνησε και η ενασχόλησή μου με τα κοινά, έναν χώρο που με πάντα με γοήτευε.

Η ενασχόλησή μου με τη πόλη μου δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίστηκε όλα αυτά τα χρόνια, κάτι που πιστεύω οφείλουν να κάνουν όλοι οι ενεργοί πολίτες.

Κατά τη θητεία του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου έγιναν πολλά προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο, είναι κι άλλα που πρέπει να γίνουν για να καλυτερεύσουμε την καθημερινότητά μας.

Το έργο για το οποίο μπήκαν οι βάσεις οφείλει να συνεχιστεί και την επόμενη τετραετία.

Για τον λόγο αυτό αποδέχτηκαν με χαρά την πρόταση του Δημάρχου μας να συμμετέχω στα ψηφοδέλτια της παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ στις εκλογές του Μαΐου».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΕΛΛΗΣ) ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Η Ελισάβετ (Έλλη) Αλεξοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμαλιάδα, όπου ολοκλήρωσε και τη σχολική της εκπαίδευση.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά του Δήμου Ήλιδας ξεκίνησαν το 2014, όπου ήταν από τα βασικά νερά ιδρυτικά στελέχη της παράταξης ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, η οποία κατάφερε την είσοδό της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ιδιαίτερα δραστήριο άτομο, έχει αναπτύξει πλούσια εθελοντική δράση σε πολλούς τομείς.

Αν και ιδιαίτερα νέα σε ηλικία είναι μητέρα δύο παιδιών, του Κωνσταντίνου και της Παναγιώτας.

Όλη η επικαιρότητα