Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Υποψήφιος με τη δημ. παράταξη του δημάρχου Χρ. Χριστοδουλόπουλου, ο Μιχ. Ανυφαντής

Ακούστε το άρθρο

Την υποψηφιότητα του συνταξιούχου Ελεύθερου Επαγγελματία κ. Μιχάλη Ανυφαντή ανακοίνωσε, έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του, ο δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Ο κύριος Ανυφαντής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ήλιδας, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ως άνθρωπος που αγαπάω την πόλη μου, την Αμαλιάδα, και οι συμπολίτες μου με έχουν τιμήσει με την ψήφο τους αρκετές φορές στο παρελθόν, αποφάσισα κι εγώ να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ. Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Η σημερινή δημοτική αρχή έχει επιδείξει πλούσιο έργο, το οποίο δεν μπορεί να μείνει στη μέση και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να οπισθοχωρήσουμε.

Με τον Δήμαρχο Ήλιδας γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια και σίγουρα –πάνω και πρώτα απ’ όλα– είναι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του οποίου η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή για τους δημότες.

Τον ευχαριστώ για την τιμητική πρόταση, την οποία και αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά. Καλό μας και έντιμο αγώνα!».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΥΦΑΝΤΗ

Ο Μιχάλης Ανυφαντής είναι συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας. Επί σειρά ετών διατηρούσε πάγκο στη λαϊκή αγορά της Αμαλιάδας και σε άλλες λαϊκές αγορές της Ηλείας, ενώ παράλληλα για περίπου 20 χρόνια είχε και κατάστημα δίσκων στο κέντρο της πόλης.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στην Τοπική Κοινότητα Αμαλιάδας από το 2010 έως το 2014, ενώ ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα κοινά με θέσεις ευθύνης σε συλλόγους και σωματεία.

Συγκεκριμένα, δραστηριοποιήθηκε ή δραστηριοποιείται ως πρόεδρος των Μικροπωλητών Νομού Ηλείας, μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λαϊκών Αγορών , αναπ. Γραμματέας του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Ανθρώπινη Αλληλεγγύη», πρόεδρος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παλουκίου «Η ΣΩΤΗΡΟΥΛΑ», πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», και πολλά άλλα.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Καραχάλιου και έχουν τρία παιδιά, τη Νίκη, τον Αντώνη που διατηρεί σχολή πολεμικών τεχνών στην Αμαλιάδα και τη Μαρία.

Όλη η επικαιρότητα