Εκλογές Ηλεία Πολιτική

Υποψήφιος με την παράταξη «Ήλιδα – Νέα Εποχή» ο Ευγένιος Αστερής

Ακούστε το άρθρο

Στη ζωή μου έχω μάθει να αγωνίζομαι και να νικάω.
Από μικρό παιδί στους στίβους και στα γήπεδα και αργότερα μέσα από τις σπουδές μου στη Φυσική Αγωγή, βλέπω στον αθλητισμό τη βαθιά παιδαγωγική και κοινωνική του διάσταση, στην υπηρεσία του πολίτη.
Έχουμε την τύχη να διαθέτουμε τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του δημοτικού σταδίου Αμαλιάδας. Γνωρίζω καλά με πόσο επίμονες και μακρόχρονες προσπάθειες κατορθώσαμε να έχουμε κλειστό Γυμναστήριο με τις καλύτερες προδιαγραφές, ανοιχτά γήπεδα κι ένα κολυμβητήριο που το ζηλεύουν ευρωπαϊκές πόλεις. Ήταν οι προσπάθειες του ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ και της παράταξής του που ονειρεύτηκε ένα αθλητικό κέντρο αντάξιο της ιστορίας της Αρχαίας Ήλιδας και του κόσμου της περιοχής μας.

Νιώθω απογοήτευση λοιπόν, όταν βλέπω τις εγκαταστάσεις αυτές να υπολειτουργούν, να καταστρέφονται και να απαξιώνονται καθημερινά, από την αδιαφορία και τη μικροπολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής.
Αποφάσισα να αγωνιστώ με την παράταξη του ΓΙΑΝΝΗ ΛΥΜΠΕΡΗ για να μπορέσουμε με τις προσπάθειές μας να ξανακάνουμε το αθλητικό μας κέντρο ένα κόσμημα που να λειτουργεί με πρότυπο τρόπο, με κανόνες και δικαιώματα για όλους τους πολίτες.
Είμαι από τους νέους που επέλεξαν να επιστρέψουν στον τόπο μας και μέσα από σκληρή δουλειά να ζήσουν και να στήσουν την οικογένειά τους εδώ που μεγάλωσαν. Θέλω να δικαιωθώ γι’ αυτή την επιλογή μου. Θέλω όλοι οι νέοι σαν και μένα να μπορούν να ζουν με αξιοπρέπεια σ’ ένα περιβάλλον που θα τους δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιούν τα ταλέντα τους, που θα τους κάνει χαρούμενους και περήφανους.
Θέτω λοιπόν τον εαυτό μου στην υπηρεσία των συμπολιτών μου για να τους εκπροσωπήσω με ανιδιοτέλεια, μαζί με τους ανθρώπους που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία και κατάφεραν με το παραγωγικό τους έργο τους να προαγάγουν την κοινωνική ευημερία του δήμου μας.

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΑΣΤΕΡΗΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ
Πανελληνιονίκης και Βαλκανιονίκης δρόμων μεγάλων αποστάσεων

Όλη η επικαιρότητα