Εκλογές Εκλογικά Νέα Ηλεία Πολιτική

Υποψηφιότητα και βιογραφικό Χρήστου Μυλωνάκη με τον Γιάννη Λέντζα

Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμα «ηχηρή» υποψηφιότητα στη «Νέα Πορεία»!

Στο πλευρό του Γιάννη Λέντζα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος βρίσκεται ο έμπειρος αυτοδιοικητός παράγοντας και δάσκαλος Χρήστος Μυλωνάκης, αποδεχόμενος το όραμα του κ. Λέντζα για έναν Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης που θέλουμε και μας αξίζει! Μια ακόμα «ηχηρή» υποψηφιότητα για τον συνδυασμό νίκης «Νέα Πορεία»!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέντζας καλωσόρισε τον κ. Χρήστο Μυλωνάκη στη «Νέα Πορεία», τονίζοντας: «Ο Χρήστος Μυλωνάκης έχει αποδείξει με την πορεία του τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και στην εκπαιδευτική κοινότητα πως λειτουργεί πάντα με γνώμονα την προσφορά προς πολίτες. Έχει την θέληση και την απαιτούμενη αυτοδιοικητική εμπειρία για να συνδράμει στην προσπάθειά μας να δώσουμε αναπτυξιακή πορεία στον τόπο μας. Τον καλωσορίζω  στον αγώνα μας για τον Δήμο που οραματιζόμαστε και μας αξίζει!».

Από την πλευρά του ο κ. Χρήστος Μυλωνάκης, δήλωσε: «Μετά την παρακίνηση αρκετών συμπολιτών μου, αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιάννη Λέντζα για να υπηρετήσουμε την τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω διαπιστώσει ότι ο Γιάννης Λέντζας με την μέχρι τώρα δράση του, έχει την ικανότητα, τη διάθεση για προσφορά, την αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, καθώς επίσης και το όραμα για ένα Δήμο με καλύτερο μέλλον που θα απολαμβάνουν οι πολίτες του».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΥΛΩΝΑΚΗ

Ο Χρήστος Μυλωνάκης κατάγεται και διαμένει στην Ανδραβίδας. Είναι δάσκαλος  και υπηρετεί στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λεχαινών. Έχει εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος και Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων Νομικών Προσώπων του Πρώην Δήμου Ανδραβίδας. Επί 25 χρόνια εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δασκάλων-Νηπιαγωγών της Περιφ. Λεχαινών.

Ήταν ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος για 8 χρόνια του Αιμοδοτικού Συλλόγου Ανδραβίδας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Ανδραβίδας και μέλος σε διάφορους Συλλόγους.

Όλη η επικαιρότητα