Κινηματογράφος

Η υπόθεση δολοφονίας που συντάρραξε τις Η.Π.Α. γίνεται ταινία (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Η περίπτωση του Oscar Pistorius σόκαρε το νομικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής αλλά και την κοινή γνώμη σε ολόκληρο τον πλανήτη και η αιματοβαμμένη ιστορία της είχε από την αρχή όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή αυτή η ιστορία έμοιαζε σα να έχει βγει από το μυαλό κάποιου πετυχημενού σεναριογράφου στο Χόλιγουντ με τις σκοτεινές τις πλευρές να ξεπερνούν και την πιο τρελή φαντασία.

Τώρα που όλα οδεύουν προς το τέλος τους τελείωσαν η δολοφονία της Reeva Steenkamp από τον σύντροφο της, Oscar Pistorius, στις 14 Φεβρουαρίου του 2013, μέσα στο σπίτι του στην Πρετόρια βρίσκει την θέση της στον κινηματογράφο και γίνεται ταινία με τον τίτλο “Οscar Pistorius: Βlade Runner Killer”.

Το φιλμ περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τη νύχτα της 14ης Φεβρουαρίου, 4 χρόνια πριν, όταν ο Νοτιοαφρικανικός παραολυμπιονίκης δολοφόνησε την αγαπημένη του. Τον ρόλο του Blade Runner, το παρατσούκλι του Pistorius εξαιτίας των δύο προσθετικών ποδιών με τα οποία αγωνιζόταν, ενσαρκώνει ο Andreas Damm και τον ρόλο της συντρόφου του η Toni Garrn, ενώ ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ της ταινίας.

Θυμίζουμε πως η εκδίκαση της δολοφονίας δεν έχει κλείσει ακόμα: το Ανώτατο Δικαστήριο Εφέσεων της Νότιας Αφρικής θα εξετάσει στις 3 Νοεμβρίου την προσφυγή της πολιτείας κατά της εξαετούς ποινής φυλάκισης που έχει επιβληθεί στον πρώην αθλητή, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα επιεικής.

Δες παρακάτω το πρώτο τρέιλερ της ταινίας που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα στο χειμώνα.

Πηγή: womantoc.gr

Όλη η επικαιρότητα