Ελλάδα

Υπόθεση Ειρήνης Λαγούδη: Ποιος εμποδίζει τους μάρτυρες να καταθέσουν – «Βόμβα» από το δικηγόρο της οικογένειας

Ακούστε το άρθρο

Είκοσι μία ημέρες μετά το θάνατο της 44χρονης μητέρας και ο γρίφος του θανάτου της δεν έχει ακόμα λυθεί.

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε τηλεθεατής που επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο που αργότερα εντοπίστηκε νεκρή η άτυχη μητέρα και είδε δύο ύποπτα πρόσωπα να πετούν κάτι στη λίμνη.

«Το Σάββατο των Φώτων ήμουν στην Τριχωνίδα και είδα δύο ύποπτα άτομα να πετούν κάτι στη λίμνη. Είμαι διατεθειμένος να το καταθέσω στην αστυνομία».

Την υπόθεση περιπλέκει περισσότερο η μαρτυρία τηλεθεάτριας, σύμφωνα με την οποία βρήκε στην περιοχή ένα κινητό τηλέφωνο.

«Βρήκα ένα κινητό τηλέφωνο ΝΟΚΙΑ με κάρτα COSMOTE, αλλά δεν πρέπει να ανήκει στην Ειρήνη Λαγούδη» εκτίμησε η γυναίκα. Δεδομένου ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης, η υπόθεση παραμένει άλυτος γρίφος για τους αστυνομικούς που προσπαθούν να συνθέσουν κομμάτι κομμάτι το δύσκολο παζλ της υπόθεσης.

«Βόμβα» από τον δικηγόρο

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας καταγγέλλει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι εμποδίζονται μάρτυρες οι οποίοι θέλουν να καταθέσουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

«Αυτό που μου προκαλεί εντύπωση, δεν θέλω να πω άλλες λέξεις, είναι ότι εμφανίζονται στον ορίζοντα αυτόπτες μάρτυρες διαφόρων περιστατικών οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν καταθέσεις ένορκες επισήμως και δεν εισακούονται, δεν ακούγεται η παράκλησή τους, η επιθυμία τους», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Ένας από αυτούς τους μάρτυρες είδε την Ειρήνη Λαγούδη παραμονή Χριστουγέννων στο Γέρακα να καβγαδίζει με δυο άντρες. Είναι άραγε οι ίδιοι άντρες με τους οποίους καβγάδιζε και την ημέρα που πέθανε;

Τα κενά στη διαδρομή της Ειρήνης Λαγούδη

Οι συγγενείς της άτυχης μητέρας επιμένουν: Βρείτε τους δολοφόνους. Ο δικηγόρος τους μάλιστα αποκάλυψε σήμερα στο Star ότι ενώ εμφανίζονται μάρτυρες που έχουν να αποκαλύψουν σημαντικά στοιχεία, δεν μπορούν να καταθέσουν.

Από μαρτυρίες, κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα προκύπτει ότι η Ειρήνη Λαγούδη το πρωί του Σαββάτου που εξαφανίστηκε συναντήθηκε στο Παναιτώλιο με δυο άντρες. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της, στην Κατοχή. Έφυγε όμως λίγη ώρα αργότερα. Πέρασε από τον Άγιο Κωνσταντίνο και στις δύο το μεσημέρι από την Παραβόλα.

Σε είκοσι λεπτά έπρεπε να ήταν στην Παραλία της Μυρτιάς. Όμως σύμφωνα με μαρτυρίες κυνηγών, το αυτοκίνητο στις τέσσερις το απόγευμα δεν ήταν στο σημείο. Στις πέντε παρά τέταρτο όμως κάτοικοι είδαν το χρυσαφί αυτοκίνητο να περνά από την Καψοράχη Μακρυνείας.

Το αυτοκίνητο το βλέπουν για πρώτη φορά κυνηγοί στην Παραλία της Μυρτιάς το πρωί της επόμενης ημέρας. Πού βρισκόταν η άτυχη μητέρα και με ποιους για τουλάχιστον τρεις ώρες λίγο πριν πεθάνει;

«Εμφανίστηκε αυτό το αυτοκίνητο εκεί. Το μεσημέρι που κατέβηκα πάλι εκεί κοντά στα δέκα μέτρα το αυτοκίνητο ήταν εκεί. Αυτό το αυτοκίνητο ήταν απ’ το πρωί, ξημερώματα, μέχρι το μεσημέρι που έφυγα εγώ. Εγώ είμαι από κοντινό χωριό και κυνηγάω εκεί κάποια χρόνια και εγώ πάντα δηλαδή από Σαββατοκύριακο σε Σαββατοκύριακο είναι σπάνιο να μην υπάρχει αυτοκίνητο. Βρίσκεις κανένα αυτοκίνητο εκεί», λέει ο κυνηγός.

Η περίεργη διαδρομή του αυτοκινήτου της Ειρήνης Λαγούδη θα ξεκαθαρίσει και από τα χιλιόμετρα που έκανε την ημέρα του θανάτου της. Πραγματογνώμονες αναλύουν και την παραμικρή λεπτομέρεια για να δώσουν ένα τέλος στο θρίλερ.

Πηγή: newsbomb

Όλη η επικαιρότητα