Ελλάδα

Υπόθεση βιτριόλι: Στα κινητά και το laptop της 35χρονης ψάχνει απαντήσεις η ΕΛΑΣ

Ακούστε το άρθρο

Αρνείται ότι επιτέθηκε στην 34χρονη – Πώς δικαιολογεί την περούκα στην τσάντα της..

Στα δύο κινητά και το laptop της 35χρονης επικεντρώνονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για περισσότερα στοιχεία αναφορικά με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έξω από το ασφαλιστικό γραφείο που εργάζεται στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ηλεκτρικές συσκευές θα σταλούν  για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛΑΣ, αναμένοντας μέχρι την Παρασκευή περισσότερα στοιχεία για το πώς έφτασε να αγοράσει περούκα και βιτριόλι για να επιτεθεί στην «αντίζηλό» της.

Η 35χρονη αρνείται ακόμη την εμπλοκή της στην υπόθεση, ακόμα και στην δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου.

Η πρώτη αντίδραση και η δικαιολογία για την περούκα

«Τι θέλετε σπίτι μου; Τι θέλει η Ασφάλεια από μένα;». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια της 35χρονης όταν στις 8:30 το πρωί της Πέμπτης η ειδική ομάδα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας την πλησίασαν έξω από το σπίτι της στου Ζωγράφου και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

Στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών όπου οδηγήθηκε τηρούσε αρνητική στάση και όταν οι αστυνομικοί απόρησαν γιατί είχε μαζί της την καστανοκόκκινη περούκα τους είπε κυνικά «Μια δυο φορές έχω κάψει στη βαφή τα μαλλιά μου και κάποιες φορές την έχω μαζί μου».

via

Όλη η επικαιρότητα