Αχαϊα

Ύστατο χαίρε στον Δημήτρη Βασιλακόπουλο – Πλήθος κόσμου και οι μαθητές του στον Ιερό Ναό του Παντοκράτορα

Πλήθος κόσμου βρίσκεται στον Ιερό Ναό προκειμένου να αποχαιρετήσει τον αγαπητό εκπαιδευτικό και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του. 

Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ βρίσκεται στην Πάτρα για να παραστεί στις κηδείες των εκπαιδευτικών.

Όπως και όλοι οι συνάδελφοί του από το Λύκειο Λεχαινών και οι μαθητές του. Παρών και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

Την ίδια ώρα ενώ όλοι περίμεναν να δώσουν φως στην υπόθεση του τροχαίου οι εκπαιδευτικοί που διασώθηκαν αυτοί φαίνεται πως κοιμόντουσαν.

«Ξυπνήσαμε όταν ακούσαμε τον κρότο και μέσα σε δευτερόλεπτα βρεθήκαμε στον παράδρομο» είπε εκπαιδευτικός. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι κοιμόταν και ο συνοδηγός Νίκος Ρόδης ο οποίος έχασε την ζωή του. Κανείς δεν γνωρίζει αν ο άτυχος οδηγός κοιμήθηκε ή αν όπως ακούστηκε στο Κ. Υ. Κάτω Αχαϊας βρέθηκε κάποιο ζώο στον δρόμο του, προσπάθησε να το αποφύγει και έχασε τον έλεγχο. Η αστυνομία πάντως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βρει την αιτία της τραγωδίας. Να θυμίσουμε ότι το όχημα έφυγε από τον δρόμο, ξήλωσε το κιγκλίδωμα και βρεθηκε στον δρόμο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο καθηγητές στο πίσω κάθισμα είχαν τις αισθήσεις τους και μάλιστα επικοινώνησαν με τα δικά τους πρόσωπα πριν τον απεγκλωβισμό τους.

Η Υφυπουργός Παιδείας,
Σοφία Ζαχαράκη στην κηδεία

tempo24, gnomip

Όλη η επικαιρότητα