Ζαχαράκη – Κοροβέση: Τα είπαν για… τουρισμό και Αν. Αττική

Share

Την ευκαιρία να τα πουν και λίγο οι δυο τους, είχαν η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκο Κοροβέση, στο περιθώριο της επίσκεψής της στο Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, αφού έχουν αναπτύξει και μια προσωπική σχέση, καθώς  τους συνδέουν εκτός των άλλων δύο πράγματα:

Το ένα είναι βεβαίως το κομμάτι του Τουρισμού με το οποίο ασχολούνται και οι δύο και πάνω στο οποίο μοιράζονται την ίδια αγωνία, έχοντας αναπτύξει μια πολύ καλή συνεργασία με πολλαπλούς στόχους για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  και ειδικότερα για την Ηλεία.  Για την τουριστική προβολή του νομού, την επέκταση της τουριστικής σεζόν, την αξιοποίηση διαφόρων αγροτουριστικών προγραμμάτων, την ανάδειξη του ιαματικού τουρισμού και πολλά άλλα τα οποία ο κ Κοροβέσης έχει θέσει στην Υφυπουργό κατ’ επανάληψη. Μάλιστα η τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν στην ΔΕΘ όταν επισκέφθηκε η κ. Ζαχαράκη το τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το οποίο την εντυπωσίασε, ενώ η ίδια πρόσφερε σημαντική βοήθεια και στην τουριστική καμπάνια της Περιφέρειας και στο «Olympia Land» το οποίο πίστεψε από την αρχή.

Το δεύτερο στοιχείο που τους συνδέει, είναι η εκλογική περιφέρεια στην οποία εκλέγεται η Σοφία Ζαχαράκη, στην Ανατολική Αττική, με την οποία ο Νίκος Κοροβέσης έχει δεσμούς, αφού εκεί κατοικούν οι γονείς του και μαζί με την Ζαχάρω είναι στην ουσία τόπος καταγωγής του!