Categories: Ηλεία

Ζαχάρω: Μετωπική, εγκλωβισμοί και τρεις τραυματίες (vid-pics)

Share

Την τύχη με το μέρος τους φαίνεται πως είχαν τρεις επιβάτες οχημάτων που ενεπλάκησαν χθες το απόγευμα σε τροχαίο στην την Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας, ύστερα από μετωπική σύγκρουση που είχαν τα οχήματα στα οποία επέβαιναν.

Δίχως κάποιο πολύ σοβαρό τραυματισμό, απεγκλωβίστηκαν από διερχόμενους οδηγούς και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Πύργου

Ήταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν ένα ΙΧ επιβατηγό μετά από προσπέραση συγκρούστηκε μετωπικά με σφοδρότητα με ένα επαγγελματικό βαν, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να μετατραπούν σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Για καλή τύχη των επιβαινόντων, οδηγοί που περνούσαν από το σημείο σταμάτησαν και τους βοήθησαν να απεγκλωβιστούν, ενώ τους παρείχαν οποιαδήποτε βοήθεια μπορούσαν έως ότου να έρθουν στο σημείο τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρεστένων.

Η επέμβαση των αρχών να σημειωθεί πως ήταν άμεση, με τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ να μεταφέρουν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Ένας εκ των τριών τραυματιών υπέστη σοβαρότερο τραυματισμό δίχως ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του. Να σημειωθεί πως άνδρες της τροχαίας που βρέθηκαν στο σημείο διενεργούν έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην σφοδρή αυτή σύγκρουση.