Ηλεία

Ζαχάρω: Τον εξαπάτησαν με… την «αναδρομική σύνταξη»

Ακούστε το άρθρο

Σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη πραγματοποίησαν αστυνομικοί του ΑΤ Ζαχάρως, ο οποίος το πρωί της περασμένης Παρασκευής προσποιούμενος τραπεζικό υπάλληλο επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπό και με το πρόσχημα ότι θα λάβει ο πατέρας του αναδρομικά σύνταξης ΟΓΑ του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 6.386 ευρώ, τα οποία ο παθόντας κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό που του υπέδειξε ο απατεώνας.

Τα υπόλοιπα αστυνομικά νέα: 

Σύλληψη για κατοχή  ναρκωτικών

Στη σύλληψη ενός 41χρονου προχώρησαν το πρωί της Παρασκευής σε δημοτικό διαμέρισμα του Πύργου αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του με την παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 18,4 γραμμαρίων.

Εξιχνίαση κλοπής

Στην εξιχνίαση κλοπής που διαπράχθηκε πριν από πέντε ημέρες σε γραφείο στην Αμαλιάδα, έφθασαν ύστερα από έρευνα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, που το βράδυ της Τετάρτης 6 Νοεμβρίου διέρρηξε φοροτεχνικό γραφείο και αφού ερεύνησε όλους τους χώρους  αφαίρεσε το χρηματικό πόσο των 150 ευρώ. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα