Ελλάδα

Ζάκυνθος: Απεβίωσε γυναίκα 81 ετών στην “κορωνοκλινική” – 4 θάνατοι σε 20 ημέρες

Στην “κορωνοκλινική” του νοσοκομείου Ζακύνθου νοσηλεύονται πλέον 5 ασθενείς, 3 άνδρες και 2 γυναίκες, όλοι ανεμβολίαστοι.
Ακούστε το άρθρο

Απεβίωσε σήμερα το πρωί μία γυναίκα 81 ετών, αλβανικής καταγωγής, που νοσηλευόταν στην “κορωνοκλινική” του νοσοκομείου Ζακύνθου. Πρόκειται για τον τέταρτο θάνατο από κορωνοϊό που σημειώνεται στο νησί μέσα σε λιγότερο από 20 ημέρες.

Συγκεκριμένα, στις 9 Οκτωβρίου έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό ένας Ζακυνθινός 81 ετών. Δέκα μέρες μετά, στις 19 του μηνός, πέθανε μια 67 Ζακυνθινή και δύο μέρες μετά στις 21/10 απεβίωσε άλλη μία γυναίκα, επίσης Ζακυνθινή, 85 ετών. Σε αυτές τις απώλειες, ήρθε να προστεθεί και η σημερινή. Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες και οι τέσσερις ήταν ανεμβολίαστοι.

Στην “κορωνοκλινική” του νοσοκομείου Ζακύνθου νοσηλεύονται πλέον 5 ασθενείς, 3 άνδρες και 2 γυναίκες, όλοι ανεμβολίαστοι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr, η κατάσταση στην Ζάκυνθο αρχίζει να γίνεται ιδιαιτέρως ανησυχητική, καθώς ο αριθμός των κρουσμάτων καθημερινά είναι πλέον διψήφιος. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες επιβεβαιώθηκαν 18 μολύνσεις, την Δευτέρα 14 και την Κυριακή 14.

Στο σύνολό τους τα επιβεβαιωμένα κρούσματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ξεπερνούν τα 170.

Όλη η επικαιρότητα