Ελλάδα

Ζάκυνθος: Λύγισαν οι συγγενείς του 9χρονου – «Το μεγαλώσαμε με θυσίες και μας το έφεραν νεκρό»

Ανάστατη η Ζάκυνθος από το τραγικό τέλος του 9χρονου από ηλεκτροπληξία
Ακούστε το άρθρο

Οι συγγενείς του αδικοχαμένου 9χρονου στη Ζάκυνθο ζητούν την παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για την τραγωδία.

Τραγικό τέλος βρήκε ένα 9χρονο αγόρι στο Τσιλιβί, το βράδυ του Σαββάτου (21-08-2021). Το παιδί έπαιζε μαζί με τους φίλους του, δίπλα από το σπίτι του, όταν πήγε να κρυφτεί πίσω από τις εγκαταστάσεις κλιματιστικών ξενοδοχείου. Όμως, μία από αυτές φαίνεται πως είχε διαρροή ρεύματος, με αποτέλεσμα το παιδί να πάθει ηλεκτροπληξία.

Οι γονείς του αγοριού είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα μέσα τα οποία έχουν στα χέρια τους για να διεκδικήσουν δικαιοσύνη για το αδικοχαμένο παιδί τους. Την ίδια στιγμή η οικογένεια του άτυχου αγοριού είναι συγκλονισμένη μη μπορώντας να πιστέψει ότι το αγγελούδι της χάθηκε τόσο άδοξα.

Ο πατέρας του 9χρονου Λεονάρντο συγκλονίζει περιγράφοντας στον Alpha τη στιγμή που του ανακοινώθηκε το τραγικό συμβάν, ενώ όλα τα οικεία του πρόσωπα έχουν ταραχθεί με την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια τους. «Τι έπαθε ο κακομοίρης. Μου έφεραν το παιδί πεθαμένο στα χέρια μου. Έπαιζε κρυφτό και το χτύπησε το ρεύμα. Έχουμε χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μας» λέει ο πατέρας

«Το μεγαλώσαμε με θυσίες και μας το έφεραν νεκρό»

Μιλώντας στην κάμερα του Ionian Tv ο θείος του αδικοχαμένου αγοριού λύγισε μιλώντας για το περιστατικό. Με τρεμάμενη φωνή αναφέρθηκε στις δυσκολίες της οικογένειας του να τον μεγαλώσει και για το πόσο άδικος ήταν ο χαμός του.

«Το μεγαλώσαμε με θυσίες και μας το έφεραν νεκρό» λέει συντετριμμένος και ζητάει να χυθεί άπλετο φως, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της τραγωδίας. Στον εισαγγελέα Ζακύνθου αναμένεται να οδηγηθούν για το θάνατο του μικρού παιδιού ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός οι οποίοι συνελήφθησαν νωρίτερα.

Χθες βράδυ, αμέσως μετά το τραγικό συμβάν έσπευσε ασθενοφόρο, ωστόσο το πλήρωμα δεν κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή το παιδάκι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τη μικρή κοινωνία στην Τσιλιβή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το άτυχο παιδί μεταφέρθηκε στο ΓΝ Ζακύνθου, χωρίς σφυγμό. Όλοι οι γιατροί έπεσαν πάνω του, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Ήταν ήδη πολύ αργά…

Όλη η επικαιρότητα