Αθλητισμός

Ζαμπίδης: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός» (Βίντεο)

15320_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Ιασώ General πήρε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στους τελικούς του K-1 MAX 2012, που έγιναν για πρώτη φορά στην Αθήνα. Ο «Iron Mike» μπαίνει σε αγώνες… ξεκούρασης και δηλώνει έτοιμος για δυνατή επιστροφή.

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έκανε συνολικά 120 ράμματα στο δεξί του μάτι, ενώ αποκόμισε και έναν τραυματισμό στο δεξί χέρι απο το ματς με τον McAlister, ωστόσο χαίρει άκρας υγείας. Διαβάστε παρακάτω μερικά αποσπάσματα από τις δηλώσεις του:

«Πέρασαν τρεις δύσκολες ημέρες κατά τις οποίες επουλώνονται τα ψυχοσωματικά μου τραύματα. Ήθελα να συνεχίσω τον αγώνα με τον Groenhart, αλλά δυστυχώς ο διαιτητής και το ιατρικό επιτελείο δε το επέτρεψαν, καθώς η αιμορραγία ήταν ακατάσχετη.

Λειτουργικά είμαι πάρα πολύ καλά… Θέλουμε να δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα κυλήσει το όλο πράγμα, ώστε να γνωρίζω 100% πότε θα είμαι σε θέση να επανέλθω.

Στον πρώτο γύρο με τον Reece δέχθηκα ένα χτύπημα στο χέρι το οποίο στη συνέχεια αποδείχθηκε σοβαρό. Μετά τη λήξη του αγώνα διαπιστώσαμε με την ομάδα μου πως το χέρι είχε πρηστεί και με τα δυσκολίας μπορέσαμε να φορέσουμε το γάντι.

Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα να μην ανέβω στο ρινγκ με τον Murthel. Εκείνη, τη στιγμή φώναζα πολύ δυνατά για να ανεβάσω την αδρεναλίνη μου.

Ο πρώτος γύρος με τον Groenhart ήταν καθαρά ένας ψυχολογικός πόλεμος. Ο αντίπαλος έκανε μία καλή επίθεση και δέχθηκα το συγκεκριμένο χτύπημα.

Τώρα, που το μυαλό είναι πιο καθαρό θα κάτσω να σκεφτώ και να δω το παιχνίδι σε μία προσπάθεια να αντιληφθώ τι ακριβώς έγινε, καθώς έτσι θα διορθώσουμε τυχόν λάθη… Πάντως, δεν ένιωσα πως ο αντίπαλος είναι πανίσχυρος».

Πηγή: lordofrings.gr

Όλη η επικαιρότητα