Lifestyle

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Ο θάνατος της μητέρας της, η κατάθλιψη και η πιο έντονη στιγμή της εγκυμοσύνης της

Η γνωστή Art Director αναφέρθηκε στο GNTM, στον θάνατο της μητέρας της, αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές που δεν θα ξεχάσει ποτέ.
Ακούστε το άρθρο

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show όπου και μίλησε για όλα.

Η γνωστή Art Director αναφέρθηκε στο GNTM, στον θάνατο της μητέρας της, αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Μου αρέσει η τηλεόραση. Μου αρέσει να δημιουργώ, δεν θεωρώ τον εαυτό μου παρουσιάστρια επειδή έτυχε να είμαι μπροστά από την κάμερα. Δεν θεωρώ ότι τα project πρέπει να δένουν με προσωπικότητες», ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 Η μάχη με την κατάθλιψη

«Πάω σε ψυχολόγο από το 2007 που έχασα τη μαμά μου. Έχασα τον κόσμο μου, η μαμά μου δεν ήταν απλώς η μαμά μου. Ήταν η κολλητή μου, δεν είχα την ανάγκη να είχα φίλες, επειδή ήμουν και πολύ περίεργος άνθρωπος και κλειστός. Η μαμά μου ήταν ο κόσμος μου όλος», είπε για την απώλεια της μητέρας της.

Και πρόσθεσε: «Έχω μάθει τώρα να δέχομαι τη θλίψη μου, να δέχομαι αυτό που μου συμβαίνει, να κάνω τις ασκήσεις μου, να είμαι ανοιχτή στην θλίψη. Είναι η νέα μου κολλητή και θα μείνει πάντα μαζί μου. Τα δύο χρόνια της πανδημίας ήταν δύσκολα γιατί το πρώτο πράγμα που σου κάνει η κατάθλιψη είναι να θες να απομονωθείς, να εγκλωβιστείς μέσα σου».

«Μου λείπει ο παλιός μου εαυτός»

«Το lockdown εμένα με σακάτεψε γιατί στα παιδιά μου δεν κρύβω τη θλίψη μου, ούτε τα συναισθήματά μου. Επιβάλλεται να τους λες την αλήθεια όταν περνάς δύσκολα ψυχολογικά, αλλά και πάλι ήταν τρομερά δύσκολο να είμαι ψύχραιμη και να μην τα τρομάξω», ανέφερε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Για τη μεγάλη αλλαγή στον εαυτό της: «Μετά το θάνατο της μαμά μου ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι άλλαξα, ήμουν άλλος άνθρωπος. Η Ζενεβιέβ πριν το θάνατο της μαμάς μου και η Ζενεβιέβ μετά ήταν δυο διαφορετικοί χαρακτήρες. Μου λείπει ο παλιός μου εαυτός. Δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω, δεν μπορεί. Δεν είχα το φόβο του θανάτου, δεν φοβόμουν τίποτα, υπήρχε άγνοια κινδύνου πριν το θάνατο της μητέρας μου», δήλωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Οι τελευταίες διακοπές με τη μητέρα της και η πρώτη της εγκυμοσύνη

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί αποκάλυψε τι συνέβη στις διακοπές με τη μητέρα της, λίγο πριν φύγει από τη ζωή:

«Ο Βασίλης, κάθε πρωί που ξυπνάει, τραγουδάει, ότι και να έχει γίνει το προηγούμενο βράδυ. Στις τελευταίες διακοπές με τη μαμά μου τραγούδησε το “Ρόζα, Ροζαλία” και είμαστε με τη μαμά μου στο μπαλκόνι και μου λέει: “Είμαστε σίγουροι ότι αυτός είναι ο Βασίλης (ο μεγάλος σου έρωτας) Να το θυμάσαι, το Ροζαλία μου αρέσει πάρα πολύ σαν όνομα”.

Φεύγει η μαμά μου, μετά από πέντε χρόνια μένω έγκυος. Από το τεστ εγκυμοσύνης εγώ ήξερα ότι έχω κόρη. Και έχω φαγωθεί για το πώς θα το πω στον Βασίλη ότι θα το ονομάσουμε Ροζαλία και θα δώσουμε και το όνομα της μαμάς μου Μαρία, δηλαδή Ροζαλία – Μαρία.

Όταν φτάσαμε στον υπέρηχο και μάθαμε ότι έχουμε κόρη του είπα ότι θα την πούμε Ροζαλία και τον είδα να κοκκινίζει και να συγκινείται. Ροζαλία μου λέει είναι το όνομα της γιαγιάς μου. Σοκ εγώ», είπε συγκινημένη η Ζενεβιέβ Μαζαρί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Όσον αφορά το γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας, GNTM, δήλωσε πως βρίσκονται σε συζητήσεις για την επόμενη σεζόν, μιας και οι σχέσεις της παραμένουν πολύ καλές με τους ανθρώπους της παραγωγής.

Πηγή: tlife.gr

Όλη η επικαιρότητα