Ποδόσφαιρο

Ζεράρ Πικέ: Νέα ηχητικά ντοκουμέντα τον «καίνε» – Παρακαλούσε να πάει στους Ολυμπιακούς του Τόκιο και «έθαβε» τον Ράμος

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα - Φέρεται να έλαβε προμήθεια 24 εκατομμυρίων ευρώ για το Σούπερ Καπ στο Ριάντ.
Ακούστε το άρθρο

Σε νέα ηχητικά που αποκάλυψε το El Confidencial, ο Ζεράρ Πικέ ζήτησε τη βοήθεια του Λουίς Ρουμπιάλες προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο του 2020 με την U21 παρά το γεγονός ότι σταμάτησε να παίζει με την «Φούριας Ρόχας» το 2018.

Ολα αυτά λίγες ημέρες αφότου δημοσιεύτηκαν στοιχεία ότι ο Πικέ έλαβε προμήθεια 24 εκατομμυρίων ευρώ για το Σούπερ Καπ στο Ριάντ, με τον ίδιο βέβαια να διαψεύδει τα πάντα λέγοντας πως ό,τι έκανε ήταν νόμιμο.

«Πρέπει να μου το κάνεις αυτό, Ρούμπι, εσύ πρέπει να το κάνεις για μένα, διάολε. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο Πικέ στον Ρουμπιάλες σε φωνητικό μήνυμα αφού είδε την U21 της Ισπανίας να επικυρώνει το πέρασμά της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την εμφατική νίκη με 5-0 της Πολωνίας.

Μεταξύ άλλων στις ηχογραφήσεις των συνομιλιών που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας, ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα φαίνεται να θάβει τον Σέρχιο Ράμος, μετά το γεγονός ότι κι αυτός επιθυμούσε την παρουσία του στους Αγώνες του περασμένου καλοκαιριού.

«Γνωρίζεις κάτι γι’ αυτό;» ρωτάει ο Πικέ στον Ρουμπιάλες για να πάρει την παρακάτω απάντηση. «Δεν έχω ιδέα. Με ξάφνιασε η είδηση. Σήμερα ήμουν με τον Ράμος. Δεν νομίζω να είναι αλήθεια», λέει χαρακτηριστικά ο Ρουμπιάλες, ο οποίος λίγες ημέρες μετά καλεί τον Πικέ και τον ενημερώνει πως τελικά ο πρώην εμβληματικός αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμούσε όντως να είναι στο Τόκιο με την εθνική Ισπανίας U21.

«Ναι, είναι πολύ στο στυλ του Ράμος αυτό που έγινε. Πρώτα να διαρρέει κάτι για να ασκήσει έτσι πίεση», απάντησε μετά την αποκάλυψη του Ρουμπιάλες, ο Πικέ. Πάντως, ούτε ο Ράμος ούτε ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα δεν παρευρέθηκαν στην αποστολή της Ισπανίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς ο Λουίς Ντε λα Φουέντε δεν ενέδωσε σε καμία πίεση και τελικά οι τρεις παίκτες άνω των 23 ετών που κάλεσε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν οι Ασένσιο, Σεμπάλιος και Μίκελ Μερίνο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Όλη η επικαιρότητα