Αθλητισμός

Ζεράρ Πικέ: Ζήτησε να παίξει δωρέαν στη Μπαρτσελόνα

Ο έμπειρος αμυντικός θέλησε να βοηθήσει την ομάδα σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση από τον Λαπόρτα
Ακούστε το άρθρο

Η Μπαρτσελόνα χρωστάει σε όποιον μιλάει ισπανικά και όχι μόνο αλλά συνεχίζει να κάνει σπουδαίες μεταγραφές.

Έχει αποκτήσει ήδη τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ζιλ Κουντέ, Αντρέας Κρίστενσεν, Φρανκ Κεσιέ, Ραφίνια και συνεχίζει αλλά αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη La Liga.

Η διοργανώτρια δεν έχει περάσει ακόμη τις νέες μεταγραφές αφού η Μπαρτσελόνα παραβιάζει το Fair-Play.

as
Κάτω από αυτές τις συνθήκες πριν από λίγες ημέρες ο Ζεράρ Πικέ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του κλαμπ, Ζουάν Λαπόρτα, και του εξέφρασε, σύμφωνα με την AS, την πρόθεση του να παίξει και χωρίς χρήματα για να βοηθήσει την ομάδα.

Η απάντηση ήταν φυσικά αρνητική. O Ζεράρ Πικέ που έχει ενημερωθεί από τον Τσάβι πως δεν θα είναι βασική επιλογή του για την άμυνα της ομάδας σύμφωνα με όσα είχε δημοσιεύσει ο ίδιος έχει συμβόλαιο που ξεπερνά τα 4,5 εκατ. ευρώ!

πηγή:πρώτο θέμα

Ακόμη  οι Καταλανοί έχουν ζητήσει την ακύρωση των συμβολαίων του Φρένκι Ντε Γιονγκ, του Λενγκλέ και του Τερ Στέγκεν αλλά και του Ζεράρ Πικέ, οι οποίοι υπέγραψαν το 2020, καθώς είναι ύποπτα για παρατυπίες της προηγούμενης διοίκησης της Μπαρτσελόνα, με πρόεδρο τον Μπαρτομέου.

Όλη η επικαιρότητα