Lifestyle

Ζέτα Δούκα: Ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια μαζί με τον σύντροφό της

Ακούστε το άρθρο

Με έναν άκρως περιπετειώδη τρόπο επέλεξαν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς να γιορτάσουν την επέτειο των έξι χρόνων σχέσης τους

Με έναν άκρως περιπετειώδη τρόπο επέλεξαν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς να γιορτάσουν την επέτειο των έξι χρόνων σχέσης τους.

Αν και πολλά ζευγάρια επιλέγουν ένα ρομαντικό δείπνο ή μια μίνι απόδραση για να γιορτάσουν τις σημαντικές επετείους τους, το αντισυμβατικό ζευγάρι έκανε κάτι τελείως διαφορετικό: μία… ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια!

Η διάσημη ηθοποιπός ανέβασε στο Instagram βίντεο που απαθανατίζει την κοινή τους εμπειρία, η οποία φαίνεται ομολογουμένως πολύ διασκεδαστική. Όπως μάλιστα επισημαίνει, πρόκειται για ένα όνειρο που είχε από μικρή και επιτέλους έγινε πραγματικότητα.

«Χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος, μαζί με τον Μιχάλη για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ο,τι και να πω, είναι λίγο… Αυτή η αίσθηση ελευθερίας όταν είσαι στον αέρα και πέφτεις με 240Κ στο κενό για 35”, δεν περιγράφεται! Από μικρό παιδί ήθελα να πετάξω, χθες το έζησα! Ευχαριστώ που έκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μας προσέφεραν την καλύτερη επέτειο που μπορούσαμε να φανταστούμε!», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

Το βίντεο με την ελεύθερη πτώση της Ζέτας Δούκα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Χθες έκανα την πρώτη μου ελεύθερη πτώση από τα 11.000 πόδια ύψος ( σχεδον 3.5Κ), μαζί με τον @mchatzantonas για να γιορτάσουμε τα 6 χρόνια που είμαστε μαζί! Ο,τι και να πω, ειναι λίγο… Αυτή η αίσθηση ελευθερίας οταν είσαι στον αέρα και πέφτεις με 240Κ στο κενό για 35”, δεν περιγράφεται! Απο μικρό παιδί ηθέλα να πετάξω, χθες το έζησα! Ευχαριστώ το @skydiveattica και τον Σπύρο Καλατζή (@kalatzisspyros) που εκαναν το όνειρο μου πραγματικότητα και μας προσέφεραν την καλύτερη επέτειο που μπορούσαμε να φανταστούμε!!! (skydiveattica@gmail.com , 6981454561) #skydive #freefall #excited #free #lovethis #freedom #celebrating #anniversary #6years

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Όλη η επικαιρότητα