Lifestyle

Ζέτα Δούκα: «Γνωρίζω πράγματα για ανθρώπους που δεν έχουμε ακούσει»

«Γνωρίζω κάποια πράγματα, για ανθρώπους που δεν έχουμε ακούσει», τόνισε η ηθοποιός
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» εμφανίστηκε σήμερα η Ζέτα Δούκα, η γυναίκα που έκανε την αρχή των αποκαλύψεων για τον χόρο το θεάτρου, εμπνευσμένη από το παράδειγμα της Σοφίας Μπεκατώρου που ξεκίνησε το κύμα του ελληνικού #MeToo.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, όπως ήταν αναμενόμενο κλήθηκε να απαντήσει και για την υπόθεσή της με τον Γιώργο Κιμούλη, η απόφαση για την οποία εκκρεμεί στο ΣΕΗ.

Μεταξύ άλλων η Ζέτα Δούκα είπε:

«Δεν μίλησε για έντονη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά για μια κακοποιητική σχέση. Έχω περάσει πάρα πολλά, πολλές συναισθηματικές και ψυχολογικές διακυμάνσεις. Έχω βιώσει πολλή χαρά, πολλή προσμονή και δικαίωση παρόλο που η δική μου υπόθεση εκκρεμεί στο ΣΕΗ. Έχει αργήσει τόσο γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να εξεταστούν. Ήταν και η άλλη πλευρά που έφερε τις αντιρρήσεις της, τις φέρνει ακόμα. Δεν έχουμε βρεθεί με τον Γιώργο Κιμούλη και δεν θέλω να μιλήσω επ’ αυτού καθόλου»

Επιπλέον πρόσθεσε:

«Ένιωσα και πάρα πολλή απογοήτευση όλο αυτόν τον καιρό κα πολύ ματαίωση. Γιατί ξαφνικά ανέλαβα αλλά και όλο το κύμα των ανθρώπων που ήρθαν και βρήκαν στο πρόσωπό μου έναν υποστηρικτή ή έναν άνθρωπο που ξεκίνησε κάτι και τους έδωσε το θάρρος να μιλήσουν, μου έδωσε ένα τεράστιο αίσθημα ευθύνης. Και ένιωσα ότι πρέπει κάτι να κάνω και ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τη Σοφία Μπεκατώρου. Ένιωσα αυτή τη ματαίωση και την απογοήτευση γιατί ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη».

«Όλες οι γυναίκες είμαστε κακοποιημένες. Ο ευάλωτος πληθυσμός των γυναικών ακόμα προσπαθεί να βρει τη θέση του στην κοινωνία. Στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχουν πολλά που πρέπει να βγουν, γνωρίζω κάποια πράγματα, για ανθρώπους που δεν έχουμε ακούσει».

«Στον καλλιτεχνικό χώρο υπάρχουν πολλά που πρέπει να βγουν, γνωρίζω κάποια πράγματα, για ανθρώπους που δεν έχουμε ακούσει», τόνισε.

Όλη η επικαιρότητα