Lifestyle

Ζευγάρι – έκπληξη στην ελληνική σόουμπιζ

Ακούστε το άρθρο

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν!

Σε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο περιοδικό People, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης παραδέχτηκε την σχέση του με την ηθοποιό, Λένα Δροσάκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

«Αν δεν διευθύνεις εσύ στα γενέθλια του Αδόλφου θα το κάνει ο Χέρμπερτ Φον Κάραγιαν!Ο μικρούλης Κ,παραδέξου το ο μικρούλης Κ σε εκνεύριζε έτσι δεν είναι.Το 1933 ήταν 34 ετών κι εσύ ήδη 66,ο θρόνος σου κινδυνεύει,ο Γκέμπελς κι ο Γκέρινγκ είχαν βρεί το αδύνατο σου σημείο!» #προσωπικήσυμφωνία του Ronald Harwood στο @amtheater.gr για 18 ακόμη παραστάσεις από τις 2 μέχρι τις 25 Μαΐου. Συνεχίζουμε γερά!σας περιμένουμε! Εισητήρια στη @viva.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

•you-go-girl • #girlspower #woman #womanday #womanbeauty #lovewoman #loveyourself #smile #colours #heels #shirt #power ? @kaplanidis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Drosaki (@lenakidrs) στις

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καινούργια  σχέση του, αλλά και την παράσταση που πρωταγωνιστεί.

Τι ενοχές μπορεί να είχες στο παρελθόν;

Αν δεν πήγαινα στην πρεμιέρα κάποιου συναδέλφου που με είχε καλέσει, για παράδειγμα, είχα ενοχές. Έλεγα «Ναι, πρέπει να τιμήσω κι αυτόν και τον άλλον». Πόσους, όμως, να τιμήσεις; Άσε, που όταν τους καλούσες εσύ, στη δική σου πρεμιέρα, αυτοί δεν σε τιμούσαν! Δεν θα κρύψω πως από τη στιγμή που ήρθε το κομμάτι της δημοσιότητας στη ζωή μου κάπου αλλοτριώθηκα, ένιωσα να χάνω την μπάλα. Και δεν είναι δύσκολο να τη χάσεις. Αυτό που με έσωσε, αν θέλεις, είναι πως ήρθε μετά τα τριάντα, οπότε με βρήκε κάπως πιο ώριμο να την αντιμετωπίσω. Με τα όποια λάθη έκανα και μπορεί να ξανακάνω στο μέλλον.

Σε αυτή τη νέα εκδοχή του εαυτού σου έπαιξε κάποιο ρόλο η Λένα Δροσάκη;

Δεν ξέρω αν είμαι κάποια νέα εκδοχή, σίγουρα όμως είμαι μια πιο ειλικρινής εκδοχή του εαυτού μου. Κι αυτός ο άνθρωπος με έχει βοηθήσει και συνεχίζει να με βοηθάει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι.

Σας είδα πριν από λίγες εβδομάδες στις Ικέτιδες του Ευριπίδη στην Επίδαυρο. Αν δεν απατώμαι, ήταν η πρώτη σας δημόσια εμφάνιση.

Α, ήσουν εκεί; (γέλια) Κυκλοφορούμε μαζί, δεν κρυβόμαστε, αλλά όλο το υπόλοιπο κομμάτι καλό είναι να το κρατήσουμε για εμάς και τους φίλους μας. Δεν θέλω πια να λέω μεγάλα λόγια στις συνεντεύξεις. Αυτό που μπορεί να ζω τώρα στην προσωπική μου ζωή θα το φυλάξω για μένα, αν μου επιτρέπεις. Το ξέρω πια το παιχνίδι και προσπαθώ, όσο μπορώ, να μην το ξαναπαίξω. Ούτε έχει νόημα να αναλύσω περισσότερο αυτό το κομμάτι, γιατί από μόνο του δεν χρήζει περισσότερης ανάλυσης και επιβεβαίωσης.

via

Όλη η επικαιρότητα