Αθλητισμός

Ζινεντίν Ζιντάν: Αρνητικός στο να αναλάβει την Παρί

Σύμφωνα με την «Telefoot» η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον Ζινεντίν Ζιντάν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας αλλά εκείνος δεν θα ήθελε να προχωρήσει σε αυτό το βήμα
Ακούστε το άρθρο

Η ανανέωση του Κιλιάν Εμπαπέ έως το 2025 στην Παρί Σεν Ζερμέν φέρνει πολλές αλλαγές στην ομάδας της Γαλλίας.

Ο τεχνικός διευθυντής, Λεονάρντο, δεν θα συνεχίσει στο Παρίσι ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον προπονητή της, Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Οι Γάλλοι ψάχνουν για προπόνητη που θα τους οδηγήσει στην κορυφή του Champions League και ποιος είναι ο καταλληλότερος από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο 49χρονος Γάλλος ο οποίος έγινε πριν από λίγες ημέρες παππούς είχε γράψει ιστορία ως προπονητής της Ρεάλ και η Παρί έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις μαζί του για να τον πείσει να αναλάβει.

Σύμφωνα με την «Telefoot» η πρώτη απάντηση που έλαβαν από τον Γάλλο προπονητή ήταν αρνητική.

Ο Ζιντάν παραμένει ελεύθερος και όπως δείχνει δεν τον ικανοποιεί το πρότζεκ της Παρί. Βέβαια όπως αναφέρουν στην Γαλλία στο μυαλό του είναι και η εθνική ομάδα της χώρας με την οποία κατέκτησε ως παίκτης και Μουντιάλ και Euro.

Όσο αφορά τον τεχνικό διευθυντή το όνομα του Λουίς Κάμπος βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Παριζιάνων για την αντικατάσταση του Λεονάρντο.

Όλη η επικαιρότητα