Lifestyle Viral

Ζινεντίν Ζιντάν: Viral η φωτογραφία με την εντυπωσιακή του οικογένεια

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έγραψε τη δική του ιστορία στο ποδόσφαιρο και συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.
Ακούστε το άρθρο

Ο συχνά αποκαλούμενος και με το προσωνύμιο «Ζιζού» μετά την αποχώρησή του παρέμεινε στο άθλημα ως προπονητής, ωστόσο η ιδιότητα που απολαμβάνει περισσότερο στη ζωή του, είναι αυτή του πατέρα.

Τις προάλλες ο 50χρονος Ζιντάν δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τους 4 γιους του, τη σύζυγό του, Βερονίκ και τα δύο σκυλιά τους. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, ο Ζινεντίν Ζιντάν έγραψε: «Πρώτα η οικογένεια».

Η φωτογραφία έγινε άμεσως viral και συγκέντρωσε σχεδόν 600.000 like, με τους followers να σχολιάζουν πόσο γυμνασμένη είναι όλη η οικογένεια. Ανάμεσα σε όσους αντέδρασαν στη φωτογραφία ήταν ο Ντέβιντ Μπέκαμ αλλά και ο Ρονάλντο, ο οποίος έβαλε καρδούλες κάτω από το στιγμιότυπο.

Ο θρύλος των γηπέδων γνωρίστηκε με τη Βερονίκ Φερνάντεθ το 1989 σε ένα κλαμπ του Παρισιού, όταν εκείνη ήταν 19 ετών και αυτός 17. Παντρεύτηκαν πέντε χρόνια αργότερα και μέχρι σήμερα, θεωρούνται ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στον χώρο του ποδοσφαίρου. Η σύντροφός του στέκεται διακριτικά στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 γιους, τον Ένθο (27), τον Λουκά (24), τον Τεό και τον Ελιάζ (16) που βαδίζουν επίσης στα επαγγελματικά βήματα του διάσημου μπαμπά τους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο «Ζιζού» ανεβάζει στιγμιότυπα με την οικογένειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ζιντάν απολαμβάνει πολύ συχνά χρόνο με τα παιδιά του, ενώ η Βερονίκ έχει «πρωταγωνιστικό ρόλο» στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία εκφράζει πάντα δημοσίως την αγάπη του για εκείνη.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα