Βιβλίο

«Ζήσε με Αφθονία Χωρίς να Πουλήσεις την Ψυχή σου» του Άλαν Κοέν

Το νέο βιβλίο του Alan Cohen, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ιβίσκος, αποτελεί μία πολύ ξεχωριστή πρόταση για τους αναγνώστες που αναζητούν πνευματική και προσωπική εξέλιξη.
Ακούστε το άρθρο

Το βιβλίο “Ζήσε με Αφθονία Χωρίς να Πουλήσεις την Ψυχή σου” του διεθνώς αναγνωρισμένου στον χώρο της πνευματικής αναζήτησης και αυτοβελτίωσης, και συγγραφέα των βιβλίων “Μαθήματα Θαυμάτων” και “Ταο” που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ιβίσκος, Alan Cohen.

Το βιβλίο πραγματεύεται το πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε μια σημαντική σταδιοδρομία και οικονομική επιτυχία στη ζωή μας, μένοντας ταυτόχρονα πιστοί στο πάθος και στο κάλεσμα της ψυχής μας για εσωτερική αφύπνιση. Πρόκειται για ένα βιβλίο σύνδεσης της πνευματικής θεώρησης και της υλικής πραγματικότητας.

Το νέο βιβλίο του Alan Cohen αποτελεί μία πολύ ξεχωριστή πρόταση για τους αναγνώστες που αναζητούν πνευματική και προσωπική εξέλιξη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

*Θα το βρείτε εδώ

Μπορείς τελικά να έχεις υλική επιτυχία και ταυτόχρονα να διατηρείς το πνεύμα σου ζωντανό; Μπορείς να πουλάς δυναμικά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου χωρίς να χάσεις την ψυχή σου; 

Καταρρίπτοντας τις 10 βασικές ψευδαισθήσεις που μας εμποδίζουν να συνδέσουμε την πνευματικότητα με την ευημερία 

Αποκαλύπτοντας τις συμπαντικές αρχές της αφθονίας που λειτουργούν πάντοτε αποτελεσματικά όταν τις εφαρμόζουμε συνειδητά 

Παραθέτοντας ρεαλιστικά παραδείγματα ατόμων που έχουν συνδυάσει την ψυχική τους άνθιση με την επιτυχία 

Αντλώντας από σοφές πηγές, όπως το Τάο Τε Κινγκ και τα Μαθήματα Θαυμάτων, ο αγαπημένος συγγραφέας και δάσκαλος Alan Cohen αποδεικνύει ότι η απάντηση είναι εμφατικά ΝΑΙ!

Επιστρατεύοντας τη βαθιά του πνευματική και βιωματική σοφία μάς μαθαίνει πώς και γιατί μπορούμε να απολαμβάνουμε μια σημαντική σταδιοδρομία και οικονομική επιτυχία στη ζωή μας, μένοντας ταυτόχρονα πιστοί στο πάθος και στο κάλεσμα της ψυχής μας για εσωτερική αφύπνιση.

Who is who

Ο Άλαν Κοέν είναι διεθνώς αναγνωρισμένος στον χώρο της πνευματικότητας και της αυτοβελτίωσης και συγγραφέας 28 βιβλίων, περιλαμβανομένων των best sellers A Deep Breath of Life, A Course in Miracles Made Easy (Αποκωδικοποιώντας τα Μαθήματα Θαυμάτων, εκδ. Ιβίσκος) και Tao Made Easy (Το Τάο Απλά και Κατανοητά, εκδ. Ιβίσκος). Είναι κάτοχος μάστερ στην ψυχολογία και την ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.

Έχει συνεισφέρει στην πολύ επιτυχημένη σειρά βιβλίων Chicken Soup for the Soul (Βάλσαμο για την Ψυχή) και είναι ιδρυτής και διευθυντής του Ιδρύματος Ολιστικού Life Coaching.

Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 30 γλώσσες και τα σεμινάριά του έχουν βελτιώσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο www.AlanCohen.com.

Όλη η επικαιρότητα