Κόσμος

Ζητείται άτομο για να ταξιδεύει δωρεάν σε όλο τον κόσμο με μισθό 10.000 ευρώ το μήνα

Σας αρέσουν τα ταξίδια; Τι θα λέγατε αν κάποιος σας πρόσφερε μισθό 10.000 ευρώ τον μήνα για να ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο και απλώς να πρέπει να ποστάρετε τις εμπειρίες σας στα social media;

Σας αρέσουν τα ταξίδια; Τι θα λέγατε αν κάποιος σας πρόσφερε μισθό 10.000 ευρώ τον μήνα για να ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο και απλώς να πρέπει να ποστάρετε τις εμπειρίες σας στα social media;

Και όμως δεν πρόκειται για κάποιο αστείο αλλά για αγγελία που δημοσίευσε η Royal Caribbean. Η γνωστή ακτοπλοϊκή εταιρεία ζητεί άτομο να ταξιδεύει στον κόσμο και να εξερευνεί όλο τον πλανήτη, κυρίως τα μέρη στα οποία φτάνουν τα κρουαζιερόπλοια της εταιρίας και στη συνέχεια να κοινοποιεί τις εμπειρίες του με βίντεο και φωτογραφίες στo Instagram.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της αγγελίας, ο προσληφθείς θα ταξιδεύει δωρεάν με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε προορισμούς όπως το ιδιωτικό νησί της εταιρίας στην Καραϊβική «για μια τέλεια ημέρα στο CocoCay», η Αλάσκα, η Ιαπωνία, η Νορβηγία και το Ντουμπάι.

«Ψάχνουμε έναν άνθρωπο με αδρεναλίνη, πεινασμένο για περιπέτεια αλλά να έχει μια μοναδική ικανότητα να απαθανατίσει μια στιγμή και να πει μέσα από μία φωτογραφία μία ιστορία. Προσφέρουμε ήδη μία τεράστια γκάμα μοναδικών εμπειριών στα πακέτα διακοπών μας, όπως ράφτινγκ, πεζοπορία σε παγετώνες και βόλτες με αερόστατο και ελπίζουμε ότι ο υποψήφιος θα πάει το ακτοπλοϊκό πρόγραμμα εκδρομών μας στο επόμενο επίπεδο» δήλωσε εκπρόσωπος της Royal Caribbean.

Για όλα αυτά, ο επιλαχών ή η επιλαχούσα θα πληρώνεται με 2.616 δολάρια την εβδομάδα, με όλα τα έξοδα (εισιτήρια, διαμονή και διατροφή) πληρωμένα.
Ωστόσο το κακό στην όλη υπόθεση είναι ότι η αγγελία αφορά μόνο τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας και της Ιρλανδίας.

via 

Όλη η επικαιρότητα