Lifestyle

Ζώδια Δευτέρας (01/02)

944821_tumblr-quotes-1222_large.jpg
Ακούστε το άρθρο

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια και αποφασιστικότητα να πάρετε ρίσκα για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, (ορισμένα από αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν και ένα ταξίδι στο εξωτερικό), ενδεχομένως όμως να σας κόψει κάποιος τη φόρα με τις απόψεις του προκαλώντας σας αμφιβολίες. Σίγουρα οι εμπειρίες του καθενός είναι διαφορετικές, ακούστε όμως και κάποιες πληροφορίες που σας δίνουν, ώστε να μην εξιδανικεύετε καταστάσεις.

Από το απόγευμα και μετά είναι κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε άχρηστα αντικείμενα και ρούχα που γεμίζουν αδίκως το χώρο σας και να τα χαρίσετε σε κάποιους που τα έχουν ανάγκη. Μια ανανέωση είναι απαραίτητη για να προσελκύσετε θετική ενέργεια στο σπίτι.

ΤΑΥΡΟΣ

Φήμη και καριέρα θα σας απασχολήσουν πολύ μέσα στο μήνα και εξαιτίας της υπέρμετρης ανάγκης σας να αναδειχθείτε, υπάρχει περίπτωση να γίνετε υπερβολικά ανταγωνιστικοί, κάτι που θα σας προκαλέσει ιδιαίτερο άγχος και κούραση. Η εβδομάδα ξεκινά με πολλές υποχρεώσεις οικονομικής φύσεως, ταυτόχρονα όμως ενισχύεται και το εισόδημά σας και είναι κατάλληλη στιγμή για να τακτοποιήσετε λογαριασμούς και οφειλές σε τρίτους.

Σελήνη και Άρης εντείνουν το ερωτικό σας πάθος που σε κάποιους μπορεί να αποβεί ευεργετικό, σε κάποιους άλλους όμως, μπορεί να προκαλέσει απογοητεύσεις σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν οι προσδοκίες τους. Αντιμετωπίστε με ωριμότητα και ψυχραιμία την κατάσταση, ώστε να μην εκτεθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Θέματα εκπαίδευσης των παιδιών είναι το φλέγον ζήτημα που σας απασχολεί και ενδεχομένως να προβείτε στην πώληση ενός περιουσιακού σας στοιχείου, ώστε να έχετε περισσότερη οικονομική άνεση για να καλύψετε τις όποιες ανάγκες. Ο μήνας ξεκινά με πολύ καλές προοπτικές για τα επαγγελματικά σας, θα χρειαστεί όμως να επιμείνετε στις προσπάθειές σας ώστε να βγείτε κερδισμένοι. Κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια καινούρια συνεργασία ή για να αλλάξετε επαγγελματική στέγη.

Από το απόγευμα και μετά θα δεχτείτε ευχάριστες επισκέψεις που θα συμβάλλουν στην τόνωση της ψυχικής σας ευεξίας καθώς θα ακούσετε απόψεις που μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο ζυγίζετε τις καταστάσεις. Ιδανική στιγμή για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο μήνας σας βρίσκει αρκετά αισιόδοξους (παρ όλες τις πιέσεις που μπορεί να δέχεστε για οικονομικά ζητήματα) και μπορείτε να καταφέρετε πολλά, αρκεί να μην είστε ανυπόμονοι και θέλετε να δείτε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας από τη μια στιγμή στην άλλη. Ενδεχομένως να δυσκολευτείτε αρχικά να βρείτε τους ρυθμούς σας, στην πορεία όμως, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας.

Νομικά ζητήματα που είχαν μείνει στον αέρα λόγω οικονομικών δυσχερειών, θα μπορέσετε να τα βάλετε σε μια τάξη και είναι πολύ πιθανό να ενισχυθεί το εισόδημά σας μέσα από την επιστροφή χρημάτων που σας όφειλαν για ένα μεγάλο διάστημα. Μην τα αμελείτε και ταλαιπωρείστε αδίκως.

ΛΕΩΝ

Εσείς οι Λέοντες υποδέχεστε με περισσή αισιοδοξία το μήνα και την εβδομάδα και δεν μπορεί κανείς να ρίξει το ηθικό σας, οπότε οι επιτυχίες είναι δεδομένες, αρκεί να διεκδικήσετε το εκτόπισμα που σας αντιστοιχεί και να μην λειτουργήσετε παρασκηνιακά. Κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας και για να αναζητήσετε νέους δημιουργικούς τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αποφύγετε σημαντικές επενδύσεις και δάνεια.

Από το απόγευμα και μετά, είναι ιδανική στιγμή για να ασχοληθείτε με μικροπροβλήματα υγείας (όπως για παράδειγμα να επισκεφτείτε τον οδοντίατρο). Αν ανήκετε στην κατηγορία όσων δεν περνούν ούτε έξω από το ιατρείο, σκεφτείτε πόσο πόνο και ταλαιπωρία θα γλιτώσετε όταν θα έχετε κάνει την υπέρβαση ξεπερνώντας τους φόβους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς οι Παρθένοι αποφασίζετε να αναβάλλετε για λίγο τα σχέδιά σας καθώς υπάρχουν οικονομικά ζητήματα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα και είναι κατάλληλη εποχή για εσωτερική ανάπτυξη και για επανεξέταση των στόχων σας. Όσοι έχετε γεννηθεί μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο, ενδεχομένως να βρεθείτε αντιμέτωποι με ορισμένες αλλαγές που αρχικά θα σας προκαλέσουν άγχος και ανασφάλεια, όσο πιο σύντομα όμως προσαρμοστείτε, τόσο πιο εύκολα θα βρείτε λύσεις σε όσα σας απασχολούν.

Η τεμπέλικη διάθεση σας από το μεσημέρι και μετά δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με θέματα καθημερινής ρουτίνας, Δώστε τροφή στο πνεύμα σας και μην αισθάνεστε ενοχές επειδή δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα. Αξιοποιήστε το χρόνο σας εποικοδομητικά ή απλώς ξεκουραστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι κάτι που σας απασχολεί πολύ και προσπαθείτε με διάφορους τρόπους να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, όσο όμως και να το τραβάτε, δεν είναι δυνατόν να αντεπεξέλθετε στα πάντα. Βάλτε σωστές προτεραιότητες και αναζητήστε νέους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας, είτε μέσω της πώλησης ενός περιουσιακού σας στοιχείου, είτε μέσω μιας παράλληλης εργασίας που θα κάνετε. Αποφύγετε τις συγκρίσεις με τρίτους και δείτε εσείς τι μπορείτε να κάνετε.

Ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα η οτιδήποτε θα μπορούσε να επεκτείνει τις γνώσεις σας. Ενδεχομένως να νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό, οπότε είναι ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα καινούριο χόμπι ή ένα σπορ που θα τονώνει την φυσική και ψυχική σας ευεξία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας μπορεί να ξεκινά με ένα σωρό υποχρεώσεις, σας δίνονται όμως ευκαιρίες για να βελτιώσετε τη ζωή σας, αρκεί να είστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις δίχως να σας μπλοκάρουν κάποιες ατυχίες του παρελθόντος. Ενισχύστε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και τακτοποιήστε νομικά θέματα που σας προκαλούν στασιμότητα. Οικονομικά βρίσκεστε σε μια στάσιμη κατάσταση, κάτι που ρίχνει τους ρυθμούς σας και τη θέληση για να κυνηγήσετε τους στόχους σας.

Αν ζείτε στο εξωτερικό, ενδεχομένως να σας πιάσει έντονη νοσταλγία για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να μελαγχολήσετε. Επικοινωνήστε με όσους σας λείπουν καθώς η τεχνολογία σας δίνει τη δυνατότητα να εκμηδενίζετε τις αποστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πρωτότυπες ιδέες σας σε συνδυασμό με την ανεβασμένη ψυχολογία σας, επηρεάζουν θετικά την εξέλιξη των επαγγελματικών σας και είναι μια απόδειξη πως όλα είναι θέμα διάθεσης και τρόπου αντιμετώπισης των καταστάσεων. Ορισμένα οικονομικά ζητήματα δεν αφήνετε να σας επηρεάσουν αρνητικά και μένετε σταθεροί στα σχέδιά σας δίχως να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Είστε σε σωστό δρόμο.

Η ερωτική σας διάθεση είναι στα ύψη και είναι ίσως η πιο ιδανική στιγμή για να δημιουργήσετε οικογένεια καθώς έχετε όλους τους καλούς οιωνούς με το μέρος σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, μη χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται σήμερα να ζήσετε ένα δυνατό ερωτικό ειδύλλιο που θα αλλάξει τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δίας και Άρης ευνοούν τα επαγγελματικά σας και παρ’ όλες τις μέχρι τώρα καθυστερήσεις, η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Στον οικονομικό τομέα αν και προκύπτουν συνεχώς ανάγκες που μπορεί να φρενάρουν τις προσπάθειές σας, θα έχετε τη δυνατότητα να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας από μια αναπάντεχη θετική εξέλιξη που θα συμβάλλει στην ενίσχυση του εισοδήματός σας.

Διανύετε μια φάση που έχετε γίνει πολύ επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και δεν χαραμίζετε ούτε στιγμή για ανούσιες επαφές που είστε σίγουροι εκ των προτέρων πως δεν θα σας προσφέρουν τίποτα. Όσο κι αν σας λείπει η επικοινωνία, προτιμάτε τη μοναχικότητά σας καθώς είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν έχετε κάτι στο μυαλό σας και προσπαθείτε να το πραγματοποιήσετε, σας πιάνει τέτοιος πανικός, που είναι αδύνατον να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα, με αποτέλεσμα να γίνεστε πιεστικοί και να μεταφέρετε το άγχος και στους συνεργάτες σας. Μην ρωτάτε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια και κάντε υπομονή μέχρι να σας ενημερώσουν για τις εξελίξεις οι άλλοι. Μην ξεχνάτε πως δεν έχουν όλοι τον καημό σας.

Στον τομέα της φιλίας προβλέπονται μπερδέματα καθώς προκύπτει ερωτική έλξη με ένα φιλικό σας πρόσωπο και δεν ξέρετε πως να το διαχειριστείτε όλο αυτό μιας και φοβάστε πως σε περίπτωση που δεν θα έχει αίσιο τέλος η σχέση σας, θα χάσετε και τον φίλο σας. Μη σκέφτεστε αρνητικά και αφήστε τον εαυτό σας να βιώσει αυτή την όμορφη κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ

Για εσάς τους Ιχθύς ο μήνας ξεκινά μες στην αβεβαιότητα και εκεί που είχατε πάρει ορισμένες αποφάσεις για το μέλλον σας, ενδεχομένως να μπει μέσα σας το μικρόβιο της αμφιβολίας και να θέλετε να τα παρατήσετε. Αλλάξτε πλεύση αν κάτι δεν σας φαίνεται εφικτό και μην χάνετε αδίκως το χρόνο σας επιμένοντας σε καταστάσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά. Κατάλληλη μέρα για να ερευνήσετε νέες κατευθύνσεις και να κάνετε επαφές με άτομα από το εξωτερικό.

Αξιοποιήστε το απόγευμά σας για να βελτιώσετε διαπροσωπικές σχέσεις που βρέθηκαν σε αδιέξοδο. Όσο πιο σύντομα ξεπεράσετε τον εκνευρισμό και την απογοήτευσή σας, τόσο πιο εύκολα θα αποδεχτείτε τους άλλους ως έχουν. Επιστρατεύστε τη διαλλακτικότητά σας.

Πηγή: lifo.gr

Όλη η επικαιρότητα