Life

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (17 έως 23 Ιανουαρίου 2022)

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου;
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αυτήν την εβδομάδα αναζητάς τρόπους ανανέωσης που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και ίσως να αναζητήσεις νέες εμπειρίες και ερεθίσματα. Ωστόσο κυρίως στόχος σου θα πρέπει να είναι η απαλλαγή ή διεκπεραίωση παλιών εκκρεμοτήτων. Θυμήσου την ανάδρομη πορεία του Ερμή και απόφυγε την οριστικοποίηση νέων συμφωνιών στα εργασιακά. Απόφυγε επίσης την πεισματική στάση και χειρίσου τις καταστάσεις με διαλλακτικότητα και διπλωματία έτσι ώστε να κερδίσεις χρόνο. Κλείσε ανοιχτές εκκρεμότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου έτσι ώστε να χαλαρώσετε και να κοιτάξετε μπροστά. Εάν είσαι μόνη, ένα πρόσωπο δεν αποκλείεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου όμως δεν θα πρέπει να βιάζεσαι.

Ταύρος
Η σταθερότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας, καθώς κινείσαι με προσοχή. Θέλεις να διατηρήσεις προς το παρόν τα σταθερά σου χωρίς αυτό να σημαίνει πως σταματάς να επιθυμείς και να ονειρεύεσαι. Εάν διαπιστώσεις μια ανταγωνιστικότητα στα εργασιακά, φρόντισε να την αντιμετωπίσεις με καλή διάθεση δείχνοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Έχεις ανάγκη να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για αυτό και θα πρέπει να παραμείνεις ήρεμη. Έχεις την τάση να κάνεις υπερβολικές δηλώσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου παραβλέποντας τον κίνδυνο να εκτεθείς. Αν είσαι μόνη, εμπιστεύσου το ένστικτό σου προκειμένου να αντιληφθείς τις πραγματικές προθέσεις του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Έχεις τη διάθεση για επέκταση και αλλαγές αυτήν την βδομάδα και την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Η δημοτικότητά σου στα εργασιακά αυξάνεται και οι σχέσεις με συναδέλφους αποκαθίσταται δίνοντάς σου την ευκαιρία να δράσεις. Το τέλειο ρομάντζο που ονειρεύεσαι για τη συναισθηματική σου ζωή μπορείς να το γράψεις μόνη σου. Πρόσθεσε μαγεία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, πάρε πρωτοβουλίες και μην περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σε κάνει ρομαντική και υπερευαίσθητη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Καρκίνος
Οι όψεις της εβδομάδας σε βοηθούν να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, τις συμπεριφορές και αντιδράσεις σου καθώς και τις ανάγκες σου. Θα χρειαστεί να καταναλώσεις πολύ ενέργεια στα εργασιακά, καθώς οι απαιτήσεις των στόχων αλλά και των ανώτερων σου αυξάνονται. Προσπάθησε να είσαι σαφής στην επικοινωνία σου προκειμένου να αποφύγεις παρεξηγήσεις. Παρότρυνε τον ερωτικό σύντροφό σου και κάντε κοινά σχέδια για το μέλλον. Ένα ταξίδι για παράδειγμα θα ανανέωνε τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου να θυμάσαι πως σου δίνονται οι ευκαιρίες να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Λέων
Οι πλανητικές ενέργειες από την αρχή της εβδομάδας σου δημιουργεί την επιθυμία να ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων, κυρίως αυτών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Καθώς και η Αφροδίτη συμβάλει σε αυτό, καταλαβαίνεις πως είναι καιρός να δείξεις το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά σου περισσότερο. Η κοινωνική σου ζωή ανεβαίνει και ήρθε καιρός να βγεις από το καβούκι σου. Αν και φαίνεται να έχεις την ανάγκη για ριζικές αλλαγές στα εργασιακά θα πρέπει να κινηθείς με πρόγραμμα. Απόφυγε τις επιπόλαιες ενέργειες και βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου βήμα βήμα. Μπορείς να συνδυάσεις την ανάγκη σου για ανεξαρτησία με την επιθυμία σου για συντροφικότητα και να διατηρήσεις το καλό κλίμα που ήδη υπάρχει στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου.
Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη σου δημιουργεί τη διάθεση για ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες. Λάβε βέβαια υπόψη το κόστος που θα μπορούσε να έχει αυτή σου η διάθεση.

Παρθένος
Η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσεις γραφειοκρατικές υποθέσεις και πιθανές εκκρεμότητες των υποθέσεών σου με επιτυχία παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Είσαι πολύ πιο δημιουργική, οργανωτική και λειτουργική στα εργασιακά, περισσότερο ίσως από κάθε άλλη φορά. Πρόσεξε βέβαια τα σημεία της υπερβολής και απόφυγέ τα. Η εβδομάδα παρουσιάζει σημαντικές ευκαιρίες στην εξέλιξή σου και σου δημιουργεί όλες τις απαραίτητες συγκυρίες και προϋποθέσεις να δείξεις τις ηγετικές ικανότητές σου. Η Αφροδίτη σε κάνει πολύ πιο συμπονετική με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, κυρίως με τον ερωτικό σύντροφό σου που πλέον νιώθεις την ανάγκη να τον στηρίξεις και να τον κάνεις να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως χρειαστεί να κάνεις λίγη υπομονή ή και να καταβάλλεις προσπάθεια προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Συνεχίζεις να διανύεις μια περίοδο αυξημένης επικοινωνίας και μετακινήσεων. Δεν σου λείπει ο δυναμισμός στο να εκφράζεις τις ιδέες σου στα εργασιακά και να διεκδικείς τα κεκτημένα σου. Οι σχέσεις με συναδέλφους βελτιώνονται σημαντικά κι έτσι μπορείς να αποκτήσεις συμμάχους. Αρκεί βέβαια να αποφύγεις την ανταγωνιστικότητα μαζί τους. Ίσως μια νέα επαγγελματική πρόταση να σε βάλει στη διαδικασία εγρήγορσης και να σου δημιουργήσει ενθουσιασμό. Απόφυγε το άγχος και τις βεβιασμένες αποφάσεις. Η συγκαταβατική σου συμπεριφορά βοηθά στο να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Η σεξουαλική σου διάθεση βρίσκεται στα ύψη κι έτσι μπορείς να τον κάνεις να νιώθει μοναδικός. Εσύ που είσαι μόνη, βελτίωσε την εμφάνισή σου, φρόντισε την ευεξία σου και άσε όλα τα υπόλοιπα στα χέρια της θεάς Αφροδίτης που φροντίζει για σένα.

Σκορπιός
Η εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά δυναμικά για εσένα. Η ανάγκη σου να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες ή να αυξήσεις τα προσόντα σου στα εργασιακά πλέον είναι προτεραιότητά σου. Ξέρεις πως οι στόχοι σου είναι πολύ υψηλοί, για αυτό και φροντίζεις να προετοιμαστείς. Προς το παρόν έχεις όλες τις δυνατότητες να αναδείξεις τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με συναδέλφους. Η Αφροδίτη ευνοεί αρκετά τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, εκμεταλλευόμενη την ακαταμάχητη σεξουαλικότητά σου. Ξεδίπλωσε την ερωτική πλευρά του εαυτού σου και μην φοβηθείς να συζητήσεις για μια δέσμευση. Εσύ που είσαι μόνη, μην αρνείσαι καμία πρόταση από φίλους για διαφορετικές δραστηριότητες. Ο μεγάλος έρωτας έρχεται από εκεί που δεν τον περιμένεις.

Τοξότης
Η μαχητικότητα, η διεκδίκηση και η κατάκτηση των στόχων σου στα εργασιακά είναι ισχυρότερη από ποτέ. Μην διστάσεις να αναλάβεις νέα καθήκοντα γιατί μέσα από αυτά θα καταφέρεις πρώτον, να διαπιστώσεις τα ταλέντα σου και δεύτερον να ανέβεις ένα ακόμα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Οι πλανητικές διελεύσεις σου δημιουργούν την ανάγκη να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και να βελτιώσεις κατά πολύ τον τρόπο επικοινωνίας σου. Μοιράσου εμπειρίες, γνώσεις και απόψεις με συναδέλφους. Ίσως αυτήν την εβδομάδα να νιώσεις μια κούραση και να θέλεις να μείνεις στο σπίτι με τον ερωτικό σύντροφό σου. Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και αντικειμενικά επιβάλλεται να αφιερώσεις ουσιαστικό και πιο ποιοτικό χρόνο στον άνθρωπό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ δεν λείπει σχεδόν ποτέ από την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερος
Κάνε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου αυτήν την εβδομάδα και φρόντισε τον εαυτό σου. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις άγνωστες πτυχές και δυνατότητες του εαυτού σου. Οι εξελίξεις στα εργασιακά ίσως σου αποκαλύψουν ένα παρασκήνιο από το οποίο θα πρέπει να προφυλαχθείς. Μην λες πολλά και κυρίως μην μπαίνεις σε ξένα χωράφια. Από την άλλη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να θέσεις σε εφαρμογή τις στρατηγικές που θα διευκολύνουν τα προσωπικά σχέδια και τους στόχους σου. Η συναισθηματική σου ζωή βρίσκεται στα καλύτερά της. Ανανέωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και πάρε τις αποφάσεις που θα επισφραγίσουν την αγάπη σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσω ενός κοινωνικού δικτύου δεν αποκλείεται να βρεις και τον μεγάλο έρωτα. Καλώς να ορίσει στη ζωή σου από όπου κι αν προέρχεται.

Υδροχόος
Είναι καιρός να πιστέψεις στον εαυτό σου και να πάρεις τα πάνω σου. Οι ιδέες και οι απόψεις σου γίνονται απόλυτα αποδεκτές από τους άλλους, η αυτοπεποίθηση και η λάμψη σου ακαταμάχητες καθώς και οι ηγετικές δυνατότητες σου βρίσκονται στο ζενίθ. Μπορεί να κληθείς να δουλέψεις σε μια ομάδα που από τη μια, θα σε βοηθήσει να ανέβεις τα σκαλιά της επιτυχίας, από την άλλη όμως θα πρέπει να αποφύγεις και τις συγκρούσεις, την ανταγωνιστικότητα και τις διαφωνίες. Νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κτητικότητα, ζήλιες και υπερβολές. Θυμήσου πως παν μέτρο άριστον και διατήρησε τις ισορροπίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια δεύτερη ή μια πιο καχύποπτη σκέψη απέναντι σε νέες γνωριμίες δεν θα σου έκανε κακό. Αντίθετα θα σε προστάτευε από πληγές.

Ιχθείς
Οι ενέργειες της εβδομάδας φέρνουν τις ευαισθησίες και τη συμπόνια σου στην επιφάνεια. Για αυτό και η προτεραιότητα σου είναι το να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να τα κατανοήσεις και να τα βοηθήσεις όσο μπορείς να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες. Νιώθεις έτοιμη να διεκδικήσεις και να κυνηγήσεις τα επαγγελματικά όνειρα και τους στόχους σου, όμως θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις και τις αποφάσεις – κινήσεις ενθουσιασμού. Η Αφροδίτη σε γεμίζει δώρα για τη συναισθηματική σου ζωή. Στο χέρι σου είναι να πάρεις τον έλεγχο και να βελτιώσεις την ποιότητα της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ανανέωσε την εμφάνισή σου, φρεσκάρισε την ντουλάπα σου χωρίς όμως να επιβαρύνεις πολύ το πορτοφόλι σου και να είσαι βέβαιη πως ο έρωτας θα πέσει στα πόδια σου.

Πηγή: TLIFE

Όλη η επικαιρότητα