Categories: Life

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (31 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2022)

Share

Πώς θα είναι η εβδομάδα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τη νέα εβδομάδα ουσιαστικά ξεκινά και ο νέος μήνας, οπότε ξεκίνα τη δυναμικά. Σε περιμένουν αυξημένες εργασιακές υποχρεώσεις και όχι μόνο. Ανοίγονται μπροστά σου νέες ευκαιρίες και νέοι ορίζοντες που δεν θα πρέπει να παραβλέψεις. Διαχειρίσου τις σχέσεις σου με συναδέλφους με διαλλακτικότητα, εκμαίευσε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και μην κοινοποιείς τα σχέδια σου, αν δεν έχεις μελετήσει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ψυχρές συμπεριφορές από την πλευρά του αγαπημένου σου μην τις τραγικοποιείς. Φρόντισε να ενδιαφερθείς, να τον ακούσεις και να τον κατανοήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αρκετές εκπλήξεις φέρνει η εβδομάδα, με τα πάνω της και τα κάτω της βέβαια στην ψυχολογία σου. Πρόσφατες γνωριμίες που μέχρι χθες έδειχναν αδιάφορες ή και στάσιμες, αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά από τα μέσα της εβδομάδας.

Ταύρος
Με το ξεκίνημα της εβδομάδας αρχίζουν οι υποχρεώσεις σου να τρέχουν, για αυτό και θα πρέπει να οργανωθείς σωστά. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του και κυρίως στα χέρια τρίτων. Ό,τι σε αφορά άμεσα, θα πρέπει να το τακτοποιήσεις μόνη σου. Συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις έχει το μενού των εργασιακών σου, τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας. Βέβαια καταφέρνεις να διατηρείς πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο, με την επικοινωνιακή σου ικανότητα να ενισχύεται. Με την έντονη γοητεία και την αποφασιστικότητα σου να κάνεις κάτι προκειμένου να γεφυρώσεις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, σίγουρα σου εξασφαλίζει η εβδομάδα την αρμονία, τον ρομαντισμό και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, σίγουρα θέλεις να αποκοπείς από το παρελθόν, μιας παρά τις φιλότιμες προσπάθειες σου δεν είδες κάτι σημαντικό να αλλάζει. Για αυτό βάλε πλώρη για νέες γνωριμίες, εμπειρίες και περιπέτειες.

Δίδυμοι
Η εβδομάδα ξεκινά με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσένα με τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθηση σου να ενισχύονται σημαντικά. Μην φοβηθείς να αναλάβεις νέες δραστηριότητες και να συναναστραφείς με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να πειραματιστείς σε νέες δραστηριότητες. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες και έχεις βρει ήδη τον σύντροφο σου, είναι ευκαιρία αυτήν τη βδομάδα να ανανεώσεις τη σχέση σου, να μοιραστείς σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς και μην ξεχνάς ότι θα ήταν καλό για εσένα να ακούσεις τις απόψεις του. Τα ειλικρινή συναισθήματα του δεν εμπεριέχουν ανταγωνιστικότητα και έχει την επιθυμία να σε δει να ανεβαίνεις επαγγελματικά και κοινωνικά. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προστίθενται στη ζωή σου. Έτσι, έχεις την ευκαιρία να βγεις από τη θλίψη σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα. Βέβαια οι ανασφάλειες και οι πληγές του παρελθόντος δεν σε αφήνουν ακόμα να αφεθείς ολοκληρωτικά, όμως το απολαμβάνεις.

Καρκίνος
Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου και αυτήν τη βδομάδα και εσύ δείχνεις αποφασισμένη να δώσεις οριστικές λύσεις. Συγκράτησε λίγο τον συναισθηματισμό και τις ευαισθησίες σου, μιας και οι λύσεις έχουν περισσότερο ρεαλιστικό χαρακτήρα. Αρκετές δυσκολίες και κρίσιμες αποφάσεις καλείσαι να πάρεις στα επαγγελματικά. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με ανώτερους σου και προτίμησε να τους πείσεις για τα επιχειρήματα σου με πράξεις. Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, αρκεί να πάρεις πρωτοβουλίες και να τονώσεις τη θηλυκότητα σου. Τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον σύντροφο σου κράτα μόνο τον ρόλο σου ως γυναίκα. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει το ενδεχόμενο να κάνεις μια νέα γνωριμία η οποία φαίνεται και πολλά υποσχόμενη. Για αυτό αν και κουρασμένη μην αποφεύγεις κοινωνικές δραστηριότητες.

Λέων
Μια χαρούμενη εβδομάδα, έντονα δραστήρια και ενδιαφέρουσα, σου υπόσχονται τα άστρα αλλά και ο νέος μήνας. Το άγχος βέβαια για σένα είναι η δεύτερη φύση σου, όμως οι εξελίξεις των υποθέσεων σου είναι αρκετά ικανοποιητικές και δηλώνουν πως είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Στις αρχές της εβδομάδας φαίνεται να είσαι λίγο εσωστρεφής και απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφο σου. Η αλήθεια είναι πως το έχεις αυτό το μειονέκτημα. Όταν σε απασχολούν δικά σου θέματα κλείνεσαι στον εαυτό σου, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες. Ναι μεν έχεις την πρόθεση να μην τον επιβαρύνεις, όμως δεν μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς τι εισπράττει εκείνος. Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες, έχεις μια έντονα κοινωνική εβδομάδα μπροστά σου και θα κινηθείς με άνεση σε νέους κύκλους. Ο θαυμασμός που εισπράττεις από τους γύρω σου επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου. Δεν εντυπωσιάζεις μόνο ως γυναίκα, αλλά και ως προσωπικότητα. Προσπάθησε να συμβιβαστείς με κάποιες οικογενειακές καταστάσεις και απόφυγε τις συγκρούσεις και διαφωνίες.

Παρθένος
Η οικονομική σου κατάσταση είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτήν τη βδομάδα. Το ανήσυχο πνεύμα σου σε συνδυασμό με τις τρέχουσες υποχρεώσεις, που δεν είναι και λίγες, δεν σου αφήνει πολλές επιλογές από το να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μπορείς να τα καταφέρεις για αυτό δες το ζεστά. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις σημειώνονται στα εργασιακά, οι οποίες ξεκαθαρίζουν το τοπίο γύρω σου και διώχνουν τους ενδοιασμούς και τις ανησυχίες σου. Πλέον μπορείς να προωθήσεις τα σχέδια σου και να θέσεις σε εφαρμογή τις ιδέες σου. Προς το παρόν δεν διατίθεσαι να βάλεις σε προτεραιότητα τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου, για αυτό δεν προβλέπονται αλλαγές στον συναισθηματικό σου τομέα. Ωστόσο προκειμένου να αποφευχθούν οι συνέπειες μελλοντικά, άλλαξε τακτική και αφιέρωσε του χρόνο έστω κι αν χρειαστεί να ζοριστείς λιγάκι. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου και μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Πρόσθεσε νέες δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου και προετοίμασε την καρδιά σου για να υποδεχτείς έναν νέο έρωτα που θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα στη ζωή σου.

Ζυγός
Η ενέργεια, η ζωντάνια και η διάθεση σου βρίσκονται στο ζενίθ τους, για αυτό και μπαίνεις στη διαδικασία αλλαγών και διεκδικήσεων. Για να τα καταφέρεις βέβαια όλα αυτά θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν γύρω σου και να κλείσεις οριστικά παλιά κεφάλαια. Το παρασκήνιο στα εργασιακά συνεχίζεται και θα πρέπει να είσαι προσεκτική σε αυτά που λες και με το ποιους εμπιστεύεσαι. Ο αυθορμητισμός και η διάθεση σου να βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά των ανθρώπων μπορεί να σε εκθέσει. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και μην τον αμελείς βάζοντας σε προτεραιότητα φίλους και συγγενείς. Αν συνεχίσεις να το κάνεις, τουλάχιστον προετοιμάσου για γκρίνιες χωρίς διαμαρτυρία από μέρους σου. Εσύ που είσαι μόνη, η εβδομάδα αλλά και ο νέος μήνας καθ’ όλη τη διάρκεια του σου δίνουν ξεχωριστές ίσως μια μοναδικές ευκαιρίες.

Σκορπιός
Οι ευκαιρίες που σου δίνονται αυτήν τη βδομάδα, αλλά και όλο τον υπόλοιπο μήνα, αφορούν περισσότερο στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου. Άλλωστε είναι δυο τομείς της ζωής σου που πραγματικά σε ενδιαφέρουν και κατά διαστήματα μάλιστα εμμονικά. Έχεις θέσει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου στα εργασιακά και αυτό προϋποθέτει πολλή δουλειά και αφοσίωση. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα δεν λείπουν, για αυτό και καλό θα ήταν να ακούς πότε πότε το ένστικτο σου. Μην λες πολλά και στην ανάγκη κινήσου και λιγάκι μυστικά. Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και κάνε πράγματα που σε ξεκουράζουν κυρίως ψυχικά και εγκεφαλικά, έτσι ώστε να διατηρήσεις τις δυνάμεις σου. Κάποιες αποκαλύψεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου προκαλούν μια αναστάτωση και μια ένταση ανάμεσα σας, κυρίως προς τα μέσα της εβδομάδας. Προτού καταλήξεις σε συμπεράσματα και πιθανές αποφάσεις, καλύτερα να εξετάσεις κάθε λεπτομέρεια και να μην αδικήσεις κανέναν. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από νέες δραστηριότητες που θέλεις να προσθέσεις στη ζωή σου αυτό το διάστημα, καραδοκεί μια σημαντική γνωριμία που θα σε ταρακουνήσει για τα καλά. Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε κάνει να λάμπεις.

Τοξότης
Ευχάριστη, δραστήρια και δυναμική προβλέπεται η νέα εβδομάδα, αλλά και ο νέος μήνας σου. Νέα ενδιαφέροντα, δραστηριότητες, γνωριμίες και επαγγελματικές προκλήσεις ανεβάζουν την αδρεναλίνη σου στα ύψη. Οι εργασιακές προκλήσεις σε θέλουν στις επάλξεις προκειμένου να τις εκμεταλλευτείς και να τις διαχειριστείς σωστά. Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει όλη του την εύνοια για να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και να φτάσεις τους στόχους σου. Η κοινωνικότητα σου αυξάνεται και φέρνει στη ζωή σου ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στη διεύρυνση των στόχων σου. Κάνε κάποιες υποχωρήσεις απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και αφιέρωσε του έστω και λίγο, αλλά ποιοτικό χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, εύκολα πέφτεις θύμα εξαπάτησης στα αισθηματικά σου. Ίσως να είναι και η ανάγκη σου να μοιραστείς τα όνειρα και το μαξιλάρι σου, ίσως και η τάση σου να φέρεσαι και να σκέφτεσαι πάντα καλοπροαίρετα.

Αιγόκερος
Υπό την επήρεια ακόμα της νέας Σελήνης, το μυαλό σου τρέχει στα εργασιακά. Οι ανησυχίες καθώς και η ανάγκη σου για βελτίωση και αλλαγές τείνουν να σου γίνονται εμμονή. Η εβδομάδα κρύβει πολλές ευκαιρίες που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα διαπιστώσεις πως βήμα βήμα μπορείς να φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα και τους στόχους σου. Αρκεί να μάθεις να είσαι υπομονετική και να διώξεις το άγχος από πάνω σου. Περιορίζεις τα συναισθήματα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις ανάμεσα σας. Απελευθερώσου λιγάκι και δείξε του με πράξεις τα συναισθήματα σου. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον να κάνεις μια εξαιρετική γνωριμία που τηρεί όλες σου τις προϋποθέσεις, για αυτό μην λες σε τίποτα όχι. Ο έρωτας θα μπει στη ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις.
Εύκολα μπορείς να γίνεις η κακιά της υπόθεσης αν δε διαχειριστείς με διπλωματία οικογενειακά θέματα.

Υδροχόος
Δραστήρια και αρκετά κουραστική προβλέπεται όχι μόνο η εβδομάδα, αλλά και ο νέος μήνας σου. Μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντες σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να βρεις ομοϊδεάτες σου, που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να μιλήσεις, να μοιραστείς και να καθησυχάσεις τις ανησυχίες σου. Έχεις τις σχετικές δυσκολίες σου στα εργασιακά που αν βέβαια τις διαχειριστείς με ψυχραιμία, τελικά θα επωφεληθείς και δεν θα χάσεις. Τα πάντα είναι στο χέρι σου. Ό,τι περνάει από το χέρι των πλανητών το κάνουν ήδη για σένα. Κάνε σχέδια για το μέλλον αυτήν τη βδομάδα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Πάρτε από κοινού αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της σχέσης σας. Είτε πρόκειται για μια επισημοποίηση, είτε για μια συγκατοίκηση είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνετε. Εσύ που είσαι μόνη, μια γνωριμία η οποία ίσως και να έχει γίνει, εξελίσσεται σε κάτι μοναδικό. Απελευθερώσου από τα φαντάσματα του παρελθόντος και απόλαυσε τη. Αν εκκρεμεί ένα ταξίδι που θέλεις να το κάνεις είναι ευκαιρία να το οργανώσεις.

Ιχθείς
Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σου αυτήν τη βδομάδα είναι το πιο σημαντικό για σένα. Είτε για θέματα που αφορούν οικονομικά, επαγγελματικά και υποχρεώσεις σου προς τρίτους, θέλεις να τελειώνεις με αυτά έτσι ώστε μέσα στον νέο μήνα να έχεις τη ευκαιρία να προωθήσεις τα επόμενα σχέδια σου. Φλερτάρεις πολύ με την επιτυχία σου στα εργασιακά, για αυτό και δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου. Διψάς για διάκριση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να παίξεις και με τις σωματικές σου αντοχές. Θα πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσεις τον εαυτό σου και την φυσική σου κατάσταση. Δώσε τέλος σε παρεξηγήσεις του παρελθόντος με τον αγαπημένο σου και κάντε μια καινούρια αρχή. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να έχεις ποντάρει σε μια πρόσφατη γνωριμία. Μην απογοητεύεσαι αν οι ρυθμοί μοιάζουν χελώνας. Πρόκειται για κάτι που αξίζει τον κόπο να το παλέψεις.

Πηγή: tlife.gr