Categories: LifestyleSmile

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Share

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σήμερα μπορεί να νιώσεις μια συναισθηματική ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και να προσθέσεις ποικιλία στη μέρα και στις δραστηριότητές σου. Νέες καταστάσεις, περιπέτειες ή και εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ελκυστικές και μεγαλώνουν τη δίψα σου για επιτυχία και αλλαγές. Απόφυγε τα ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διάθεσή σου για φλερτ και διασκέδαση, καθώς και η ανεβασμένη σου ψυχολογία φέρνει νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Καχυποψία και επιφυλακτικότητα σήμερα ίσως δεν σου επιτρέψουν να εντοπίσεις τις ευκαιρίες. Χαλάρωσε λίγο και προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Μια δόση ανανέωσης τη χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, για αυτό πάρε πρωτοβουλίες και ενίσχυσε την ερωτική σας ζωή. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου εσύ που είσαι μόνη και να είσαι βέβαιη πως θα οδηγηθείς στο κατάλληλο πρόσωπο.

Δίδυμοι
Η τάση σου σήμερα είναι να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου ή να κάνεις λανθασμένες κινήσεις μόνο για να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων. Πρωτίστως δώσε προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και ικανότητες. Η μέρα είναι κατάλληλη για να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην κολλάς σε ασήμαντες λεπτομέρειες και απορρίπτεις νέες γνωριμίες.

Καρκίνος
Καιρός να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στον εαυτό σου και να δώσεις προτεραιότητα σε αυτά που σε κάνουν πραγματικά και ουσιαστικά ευτυχισμένη και όχι παροδικά. Βρες τον τρόπο να γεφυρώσεις τις αποστάσεις και να βελτιώσεις το επίπεδο της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανανεωμένη σου εμφάνιση και η ανεβασμένη σου ψυχολογία δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο, πόσο μάλλον το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Η Σελήνη ξοδεύει μια ακόμα μέρα στον δημιουργικό σου τομέα κι αυτό σου υπενθυμίζει για μια ακόμα φορά πως πρέπει να απολαμβάνεις τη ζωή. Τονίζει τη διάθεσή σου και ενισχύει την ανάγκη σου για πνευματική και συναισθηματική ανανέωση. Προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις πολλές φορές τον ερωτικό σύντροφό σου του υπόσχεσαι πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι πιο αποφασισμένη από ποτέ για να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος
Έχεις μπροστά σου μια ευχάριστη και δημιουργική μέρα που δεν θα πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Δώσε έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και επίτρεψε να εισβάλλουν στην καθημερινότητά σου νέα πρόσωπα. Να είσαι βέβαιη πως θα σου φανούν πολύ χρήσιμα στο άμεσο μέλλον. Δώσε έμφαση σε αυτά που λέει ο ερωτικός σύντροφός σου και μην κουνάς απλά το κεφάλι. Αν είσαι μόνη και επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλύτερα να το ξανασκεφτείς προτού απογοητευτείς.

Ζυγός
Η ευελιξία είναι ένα ισχυρό και σημαντικό κλειδί για την επιτυχία σήμερα. Μην υποτιμάς τις ικανότητές σου και λειτούργησε δραστικά και αποφασιστικά στα όποια απρόβλεπτα γεγονότα και προβλήματα παρουσιαστούν. Η συμπεριφορά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνεται απόμακρη χωρίς λόγο κι αυτό δημιουργεί αποστάσεις που ολοένα μεγαλώνουν. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, τις νέες γνωριμίες και μην απογοητεύεσαι αν το άτομο που σε ενδιαφέρει κινείται αργά.

Σκορπιός
Ευκαιρία σήμερα να κάνεις ένα διάλειμμα από υλικές αναζητήσεις ώστε να μπορέσεις να καλλιεργήσεις τις πνευματικές και συναισθηματικές ανάγκες σου. Απόλυτα ερωτική, συναισθηματική και τρυφερή είναι η ατμόσφαιρα σήμερα με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις κουραστεί από ανούσια φλερτ και πλέον φαίνεται να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε άλλες πιο σταθερές καταστάσεις.

Τοξότης
Δεν λείπουν οι εντάσεις από τη σημερινή μέρα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου και να αποφύγεις ξεσπάσματα που μόνο κακό θα κάνουν στην ψυχολογία σου και θα σε απομακρύνουν από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βάλε φρένο στην κτητικότητα και την καχυποψία απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Αν σε προβληματίζει η συμπεριφορά του απέναντι σου, είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να μάθεις τι του συμβαίνει. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι με το παραμικρό και μην ποντάρεις συναισθηματικά σε νέες γνωριμίες.

Αιγόκερως
Έντονα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα σου δημιουργεί σήμερα το πλανητικό σκηνικό. Οι ανάγκες μπερδεύονται με τις επιθυμίες κι αυτό σου προκαλεί άγχος. Προσπάθησε να σκεφτείς θετικά και να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μην βάζεις τις ανάγκες αυτών που αγαπάς πάνω από τις δικές σου τουλάχιστον για σήμερα. Καιρός να σε καταλάβουν και λίγο εκείνοι. Εσύ που είσαι μόνη, να είσαι βέβαιη πως ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν αργεί να εισβάλλει στην καρδιά σου.

Υδροχόος
Άκρως επικοινωνιακή και κοινωνική προβλέπεται να είναι η σημερινή μέρα σου. Πολλές συναντήσεις και συζητήσεις ανεβάζουν την ψυχολογία και τον δείκτη των προσδοκιών σου. Γίνε πιο τρυφερή και εκδηλωτική απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην διατηρείς αποστάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες και όχι της μιας βραδιάς φυσικά.

Ιχθύς
Να είσαι σήμερα συναισθηματικά προετοιμασμένη να αναλάβεις νέες ευθύνες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κράτα τα σχέδια σου αρκετά ανοιχτά και τις προσδοκίες σου ρεαλιστικές για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Η ερωτική σχέση με τον σύντροφό σου ήρθε η στιγμή να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω. Μην το φοβάσαι και κυρίως μην αφήνεις τα φαντάσματα του παρελθόντος να σε κυνηγούν. Εσύ που είσαι μόνη, οι εξελίξεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι αργές όμως είναι σταθερές να είσαι βέβαιη.

Πηγή: tlife.gr