Life

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα
Ακούστε το άρθρο

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, ενθαρρύνοντας σε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ. Με το σταθμό του Ερμή σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για συναισθηματική αποφόρτιση ή για να ακολουθήσεις ένα ελαφρύ πρόγραμμα. Ενώ το τέλος της ανάδρομης πορείας του Ερμή μπορεί να έρθει ως γλυκιά ανακούφιση, πρόσεξε για λίγο ακόμα τις παρεξηγήσεις καθώς συμβαίνει η μετατόπιση.  Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει πιο ειλικρινής επικοινωνία και θα έρθουν οι πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Ταύρος
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή τελειώνει σήμερα. Καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα τέλος. Η φάση της αλλαγής όμως προκαλεί μια σύγχυση. Τις επόμενες μέρες προσπάθησε να απλοποιήσεις τα πράγματα στη ζωή σου και πριν πάρεις αποφάσεις σιγουρέψου ότι έχεις παρατηρήσει καλά τις καταστάσεις. Τα σχέδιά σου αρχίζουν και προχωρούν ξανά και έχουν και θετικά αποτελέσματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της φιλίας σου όλη μέρα και απολαμβάνεις τη συντροφιά των φίλων σου.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται όλη μέρα στον τομέα της καριέρας σου και εσύ αναλαμβάνεις πολύ εύκολα την ηγεσία. Αν και θέλεις κάποιες ξεκάθαρες απαντήσεις, τώρα δεν είναι η ώρα γιατί αυτή η διέλευση προκαλεί μια σύγχυση στη μέρα. Επιδίωξε να μάθεις από τις δυσκολίες που προκύπτουν τώρα. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία σύντομα θα σου δώσει τις ευκαιρίες να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Σήμερα, με τη μετατόπιση του, πρόσεξε τα λόγια σου.  

Λέων
Ο Ερμής στρέφεται σε ορθή πορεία σήμερα.  Όμως, ενώ αυτό σημαίνει ένα ξεκαθάρισμα εμποδίων και καθυστερήσεων, η ίδια η μέρα είναι μέρα αλλαγής και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Τα σχέδια και η επικοινωνία μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένα. Ωστόσο η άμεση στροφή του Ερμή μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα το ξεμπλοκάρισμα έργων και προσπαθειών που αντιμετώπισαν καθυστερήσεις τις προηγούμενες εβδομάδες. Τα θέματα καριέρας ανεβάζουν ταχύτητα. 

Παρθένος
Ίσως αντιμετωπίσεις προβλήματα επικοινωνίας, αλλά τα περισσότερα από αυτά θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν σύντομα. Ο Ερμής σταθμεύει και επανέρχεται σε ορθή πορεία κι έτσι το επόμενο διάστημα θα υπάρξει μια πραγματική αίσθηση κίνησης προς τα εμπρός. Πρέπει λοιπόν να διορθώσεις λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος για να καθαρίσεις ο δρόμος σου. Να είσαι λίγο προσεκτική στην επικοινωνία, καθώς ακόμα και σήμερα είναι πιθανές οι παρεξηγήσεις.  

Ζυγός
Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη σήμερα. Ο Ερμής στρέφεται σε ορθή πορεία, κάτι που ευνοεί τα οικονομικά και οικεία θέματα, αφού τα πράγματα ξεμπλοκάρουν. Με τη σημερινή αλλαγή είναι σημαντικό να προσέχεις ακόμα τις επικοινωνίες. Σιγά σιγά οι καθυστερήσεις φεύγουν από τη μέση και τα κενά συμπληρώνονται σε ζητήματα που είχαν κολλήσει.  

Σκορπιός
Ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση μετά από τρεις βδομάδες ανάδρομης κίνησης. Μέχρι όμως να γυρίσει σε ορθή πορεία προκαλεί έναν αποπροσανατολισμό. Ανυπομονείς για διαύγεια, ιδιαίτερα στις σχέσεις σου. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα αφού ο Ερμή ανακτά σιγά σιγά την κανονική του ταχύτητα και θα νιώσεις πιο σίγουρη για τη λήψη αποφάσεων τις επόμενες μέρες. Προς το παρόν σκέψου και πρόσεξε περισσότερο τις αλληλεπιδράσεις σου, καθώς μπορεί να χάνεις σημαντικές λεπτομέρειες.   

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικές, αν προσπαθείς να προωθήσεις σχέδια που σχετίζονται κυρίως με την εργασία. Τα πράγματα όμως ξεμπλοκάρουν σιγά σγιά. Χρειάζεται να κάνεις λίγο υπομονή ακόμα. Ο Ερμής τελειώνει την ανάδρομη πορεία του σήμερα και οι καθυστερήσεις σταματούν. Τα θέματα εργασίας ξεκαθαρίζουν τις επόμενες μέρες και προχωρούν. Δώσε όμως σημασία στις λεπτομέρειες τώρα.  

Αιγόκερος
Η σημερινή διέλευση της Σελήνης εξάπτει την περιέργεια σου. Ένα μπλοκάρισμα επικοινωνίας ή και παρεξηγήσεις σταματούν τώρα, αφού ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση και τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του. Τις επόμενες μέρες και εβδομάδες μπορείς να επιστρέψεις σε προηγούμενες συνομιλίες που προκαλούσαν σύγχυση ή δεν έβγαζαν πουθενά. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα από μια νέα οπτική γωνία. Περεταίρω πληροφορίες εμφανίζονται και αυτό απελευθερώνει ενέργεια που οδηγεί προς τα εμπρός. 

Υδροχόος
Ο Ερμής σταθμεύει και προετοιμάζεται για την επαναφορά του σε ορθή πορεία. Κι ενώ αυτή η αλλαγή κατεύθυνσης φέρνει λιγότερη αναποφασιστικότητα στο μέλλον, σήμερα μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένο όλο αυτό. Οι επικοινωνίες βελτιώνονται και η ζωή προχωρά πιο εύκολα πια. Τα επαγγελματικά ξεμπλοκάρουν, τα κίνητρα αυξάνονται. Κράτησε τα πράγματα απλά για καλύτερα αποτελέσματα, καθώς αυτή η αλλαγή συμβαίνει σήμερα και χρειάζεται λίγο χρόνο. 

Ιχθείς
Ο Ερμής σταθμεύει για να ξεκινήσει την ορθόδρομη πορεία του σήμερα και αυτά είναι καλά νέα. Αλλά επειδή είναι μια αλλαγή κατεύθυνσης μπορεί να υπάρξει κάποιος προσωρινός αποπροσανατολισμός. Αν και είναι καλύτερο να μην αναλάβεις δράση, νέες εκκινήσεις ή σημαντικές αποφάσεις, θα απολαύσεις κάποια κίνηση προς τα εμπρός σε καθυστερημένα έργα. Μπορεί να λάβεις περισσότερες πληροφορίες που διευκολύνουν τη λήψη αποφάσεων. Επιδίωξε να εργαστείς σε δραστηριότητες που βοηθούν στην εξάλειψη των καθυστερήσεων.  

Όλη η επικαιρότητα